Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 10, 2013, 04:56 AM   #1
traycraycray
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2012
iMovie '09 HELP

Hello all!

So I am trying to edit a movie on iMovie '09 and it was working perfectly fine but then I go to import a clip and then when I pressed play to preview the clip to make a selection, it wouldn't play on the screen on the right hand. At this time, the other clip selections I had made already was still playing..

I restarted iMovie and tried doing it again but now my whole project won't play. The frames are still there but when I press play nothing plays.

Can someone help me?? Thanks!
traycraycray is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to open iMovie 9 project in iMovie 10? Soundhound Digital Video 3 Feb 5, 2014 12:05 AM
Please Help: Converting .mts in iMovie 10.0, or converting iMovie 10.0 Project for V9 gwelmarten Mac Applications and Mac App Store 0 Nov 8, 2013 05:27 PM
Moved from iMovie HD to iMovie 8 and can't use a diskimage for storage barkmonster Mac Applications and Mac App Store 0 Jul 22, 2013 03:00 PM
Would moving imovie 11 to a computer that has imovie 9 work? jsm209 Mac Applications and Mac App Store 1 Jul 7, 2013 05:08 AM
imovie Sledcat Mac Basics and Help 2 Oct 4, 2012 12:56 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:20 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC