Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 13, 2013, 07:32 PM   #1
Goftrey
macrumors 68000
 
Goftrey's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Wales, UK
Not Allowing Me To Up-Vote Posts?

As I have been doing for the past 18 months, I've been up voting diligent posts - but for the last couple of days I've noticed that my up votes are not 'saving' & are not being counted. Why so? Thanks.
__________________
Hackintosh 2x3.5GHz, 4GB, 500GB, GTX660 | 13" MacBook Air 2x2.13GHz, 4GB, 256GB, 320M | 23" Cinema Display
PowerMac G4 Cube 1.2GHz, 1.5GB, 160GB. 6200 | iPhone 5 16GB | Canon EOS M 18-55mm, 22mm
Goftrey is offline   13 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 07:43 PM   #2
Nermal
Moderator
 
Nermal's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Whakatane, New Zealand
Interesting. It seems, at least for me, that the upvote itself is saved but the button position isn't, i.e. it looks like you haven't voted (and clicking the button again won't remove your vote but rather will add a second one - but this one doesn't get saved).

I've asked an admin to take a look

Last edited by Nermal; Mar 14, 2013 at 03:42 PM. Reason: made it a little clearer
Nermal is offline   11 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 08:34 PM   #3
balamw
Moderator
 
balamw's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: New England, USA
Quote:
Originally Posted by Nermal View Post
Interesting. It seems, at least for me, that the upvote itself is saved but the button position isn't, i.e. it looks like you haven't voted (and clicking the button again won't remove your vote but rather will add a second one - this one doesn't get saved).
That describes what I am seeing too. OS X 10.7.5 Safari 6.0.2.

B
__________________
MBA (13" 1.7 GHz 128GB), UMBP (15" SD 2.8 GHz), UMB (13" 2.4 GHz), iMac (17" Yonah), 32GB iPad 3 WiFi+LTE, 64 GB iPad WiFi, 32 GB iPhone 5, Airport Extreme
balamw is offline   5 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 08:35 PM   #4
Goftrey
Thread Starter
macrumors 68000
 
Goftrey's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Wales, UK
Quote:
Originally Posted by balamw View Post
That describes what I am seeing too. OS X 10.7.5 Safari 6.0.2.

B
And guess what browser & OS I'm running? Safari 6.0.2 on OS X 10.7.5

Looks like we found the issue. Thanks for the replies.
__________________
Hackintosh 2x3.5GHz, 4GB, 500GB, GTX660 | 13" MacBook Air 2x2.13GHz, 4GB, 256GB, 320M | 23" Cinema Display
PowerMac G4 Cube 1.2GHz, 1.5GB, 160GB. 6200 | iPhone 5 16GB | Canon EOS M 18-55mm, 22mm
Goftrey is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 08:42 PM   #5
balamw
Moderator
 
balamw's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: New England, USA
FWIW I get the same behavior on Firefox 19.0.2.

B
__________________
MBA (13" 1.7 GHz 128GB), UMBP (15" SD 2.8 GHz), UMB (13" 2.4 GHz), iMac (17" Yonah), 32GB iPad 3 WiFi+LTE, 64 GB iPad WiFi, 32 GB iPhone 5, Airport Extreme
balamw is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 08:46 PM   #6
Goftrey
Thread Starter
macrumors 68000
 
Goftrey's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Wales, UK
Quote:
Originally Posted by balamw View Post
FWIW I get the same behavior on Firefox 19.0.2.

B
I've just gone into Chrome 25 & Firefox 18 and the issue is not present for me there. Only in Safari - weird stuff.
__________________
Hackintosh 2x3.5GHz, 4GB, 500GB, GTX660 | 13" MacBook Air 2x2.13GHz, 4GB, 256GB, 320M | 23" Cinema Display
PowerMac G4 Cube 1.2GHz, 1.5GB, 160GB. 6200 | iPhone 5 16GB | Canon EOS M 18-55mm, 22mm
Goftrey is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 08:58 PM   #7
balamw
Moderator
 
balamw's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: New England, USA
Quote:
Originally Posted by Goftrey View Post
I've just gone into Chrome 25 & Firefox 18 and the issue is not present for me there. Only in Safari - weird stuff.
Odd. I get it in Chrome 25.0.1364.172 as well.

B
__________________
MBA (13" 1.7 GHz 128GB), UMBP (15" SD 2.8 GHz), UMB (13" 2.4 GHz), iMac (17" Yonah), 32GB iPad 3 WiFi+LTE, 64 GB iPad WiFi, 32 GB iPhone 5, Airport Extreme
balamw is offline   4 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 09:34 PM   #8
Comeagain?
macrumors 68020
 
Comeagain?'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Spokane, WA
Not happening on 10.8.3, Safari 6.0.3.
__________________
Questions? MRoogle it!
Current iOS 8 "All the little things!"
MR Scavenger Score: 1
Comeagain? is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 04:16 AM   #9
Macman45
macrumors G5
 
Macman45's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Somewhere Back In The Long Ago
Quote:
Originally Posted by Comeagain? View Post
Not happening on 10.8.3, Safari 6.0.3.
I just up-voted your post as a test... ( I don't normally ) Safari here on ML...rMBP..Works fine.
__________________
Thats Not All Folks
Macman45 is offline   4 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 04:21 AM   #10
justperry
macrumors 603
 
justperry's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 7 Km South of an active upside down (boat) volcano.
Quote:
Originally Posted by Macman45 View Post
I just up-voted your post as a test... ( I don't normally ) Safari here on ML...rMBP..Works fine.
And I just up-voted your post as a test... Safari here on ML..Mac Mini..Works fine too.
justperry is offline   4 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 04:22 AM   #11
AQUADock
macrumors 65816
 
AQUADock's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
I've been getting the same issue both using latest chrome on 10.7 and safari on iOS 6 but its not consistent though.
AQUADock is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 04:27 AM   #12
Macman45
macrumors G5
 
Macman45's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Somewhere Back In The Long Ago
Quote:
Originally Posted by justperry View Post
And I just up-voted your post as a test... Safari here on ML..Mac Mini..Works fine too.
To those having issues, try emptying your browsers cache...Often fixes problems...In Safari, Apple have chosen to hide the feature in the developer section...Go to Safari>preferences then tick "Show Developer In toolbar" option. From there you can empty your cache.
__________________
Thats Not All Folks

Last edited by Macman45; Mar 14, 2013 at 04:27 AM. Reason: Typo
Macman45 is offline   2 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 04:42 AM   #13
justperry
macrumors 603
 
justperry's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 7 Km South of an active upside down (boat) volcano.
Quote:
Originally Posted by Nermal View Post
Interesting. It seems, at least for me, that the upvote itself is saved but the button position isn't, i.e. it looks like you haven't voted (and clicking the button again won't remove your vote but rather will add a second one - this one doesn't get saved).

I've asked an admin to take a look
So, you upvote yourself 4 times.

Seriously, this means you can now upvote a post more than once if you have this bug!

Update: It is kinda weird, if I upvote a post, then refresh the page I can upvote again, refresh again and the counter reverts to the previous state, so it seems you upvoted twice yet it's counted only once.
So, it is even there on 10.8.3 Safari Version 6.0.2 (8536.26.17)

Last edited by justperry; Mar 14, 2013 at 09:36 AM.
justperry is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 12:34 PM   #14
Scepticalscribe
Contributor
 
Scepticalscribe's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kite flying
Yes, I have noticed this issue today as well. Curious.
Scepticalscribe is offline   3 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 12:42 PM   #15
r2shyyou
macrumors 68000
 
r2shyyou's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Paris, France
I noticed this yesterday morning and tested to see what the limitations were, if any, but got too busy to create a thread at the time and then forgot. Either way, Nermal's post describes exactly what I found:

Quote:
Originally Posted by Nermal View Post
Interesting. It seems, at least for me, that the upvote itself is saved but the button position isn't, i.e. it looks like you haven't voted (and clicking the button again won't remove your vote but rather will add a second one - this one doesn't get saved).

I've asked an admin to take a look
I noticed this using Firefox 19.0.2 on...wait for it...Windows XP!
__________________
"kkkkkkkk ....ok" - iphone4s16gb
r2shyyou is offline   2 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 01:48 PM   #16
Orange Crane
macrumors 6502
 
Join Date: Jul 2012
I've seen this happening on safari using ios 5.1.1. But then there is a lot wrong with safari under 5.1.1 lately.
Orange Crane is offline   4 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 02:43 PM   #17
Nermal
Moderator
 
Nermal's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Whakatane, New Zealand
I'm not sure whether this is browser-dependent, or caused by something else. I get the same behaviour with both Safari 6.0.2 on 10.8.2 and Firefox 17.0.4 on Windows 7.

And no, justperry, I didn't upvote myself (at least, not in this thread)
Nermal is offline   2 Reply With Quote
Old Mar 14, 2013, 03:28 PM   #18
Weaselboy
Moderator
 
Weaselboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: California
Quote:
Originally Posted by justperry View Post
It is kinda weird, if I upvote a post, then refresh the page I can upvote again, refresh again and the counter reverts to the previous state, so it seems you upvoted twice yet it's counted only once.
So, it is even there on 10.8.3 Safari Version 6.0.2 (8536.26.17)
That is what I am seeing on 10.8.2 with Safari 6.02 (8536.26.17).
Weaselboy is offline   2 Reply With Quote
Old Mar 16, 2013, 04:21 AM   #19
Grey Beard
macrumors 6502a
 
Grey Beard's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Antipodes.
Send a message via AIM to Grey Beard
I have been the same symptoms but I'm pushing a 2009 MacMini using 10.5.8 and Safari 5.0.6

It becomes curiouser and curiouser.

KGB
__________________
I am what I am.
Grey Beard is offline   2 Reply With Quote
Old Mar 19, 2013, 12:54 PM   #20
Tilpots
macrumors 601
 
Tilpots's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Carolina Beach, NC
Down voting isn't working either. Strange.
__________________
A tree is known by its fruit.
Tilpots is offline   4 Reply With Quote
Old Mar 19, 2013, 05:56 PM   #21
Nermal
Moderator
 
Nermal's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Whakatane, New Zealand
Quote:
Originally Posted by Tilpots View Post
Down voting isn't working either. Strange.
You'd better contact AppleCare about that one
Nermal is offline   1 Reply With Quote
Old Mar 19, 2013, 06:19 PM   #22
Tilpots
macrumors 601
 
Tilpots's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Carolina Beach, NC
Quote:
Originally Posted by Nermal View Post
You'd better contact AppleCare about that one
. Email sent.
Tilpots is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 19, 2013, 06:42 PM   #23
Shrink
macrumors Demi-God
 
Shrink's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: New England, USA
Quote:
Originally Posted by Tilpots View Post
Down voting isn't working either. Strange.
Quote:
Originally Posted by Nermal View Post
You'd better contact AppleCare about that one
Um...if you see a "Downvote" button, Applecare won't help.

But we do have medications for that little problem!

__________________
Two things are infinite, the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. -- Albert Einstein
Shrink is offline   1 Reply With Quote
Old Mar 19, 2013, 07:05 PM   #24
Comeagain?
macrumors 68020
 
Comeagain?'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Spokane, WA
Quote:
Originally Posted by Shrink View Post
Um...if you see a "Downvote" button, Applecare won't help.

But we do have medications for that little problem!

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-03-19 at 4.04.04 PM.png
Views:	93
Size:	74.4 KB
ID:	403412

Problem? What problem?
__________________
Questions? MRoogle it!
Current iOS 8 "All the little things!"
MR Scavenger Score: 1
Comeagain? is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 19, 2013, 07:39 PM   #25
Shrink
macrumors Demi-God
 
Shrink's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: New England, USA
Quote:
Originally Posted by Comeagain? View Post
Attachment 403412

Problem? What problem?
Gosh, it must be MY problem!!

Well, back on the meds again!!




(That is really cool! How the heck did you do that??)
__________________
Two things are infinite, the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. -- Albert Einstein
Shrink is offline   1 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
firewall not allowing connection wildernessbob OS X Mavericks (10.9) 0 Mar 28, 2014 11:46 AM
Allowing apps from anywhere 35g700 OS X 10.8 Mountain Lion 0 Aug 14, 2013 10:17 AM
Imovie not allowing me to import photos Kingofdust Mac Applications and Mac App Store 0 Mar 12, 2013 04:43 PM
Only allowing 2 of 4 textfields to have data thedon1 iPhone/iPad Programming 4 Feb 7, 2013 07:40 PM
Allowing incoming connections............ Washac Mac Pro 4 Aug 20, 2012 03:59 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:24 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC