Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X 10.7 Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 21, 2013, 06:56 PM   #1
Vandal.
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Mail.app: New mail sound but no new mail

Hey guys,

I recently noticed that mail.app is playing a new mail sound without any new emails being displayed in the inbox. Testing this by sending emails to myself I discovered that this problem only exists if I send these from a certain account in mail.app. A second after the test email I get the "bing", but there's no mail whatsoever.

What do you think, is this a server side issue or some sort of bug in mail.app?

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
V
__________________
RT MacBook 10,2 3GHz, 8GB RAM, 500GB SSD, OSX 10.8.5
Mac Mini 3,1 2.0GHz, 4GB RAM, 120GB HDD, OSX 10.6.8
iPhone 5, 32GB ger, iOS 7.0.4 JB, Telekom Germany
Vandal. is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X 10.7 Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:44 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC