(Disregard) Pioneer car audio problem - MacRumors Forums
Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 27, 2013, 02:15 PM   #1
jsfpa
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2003
(Disregard) Pioneer car audio problem

Update: I just had the problem without the iPod. So please disregard this post. The problem is not related to the iPod.

I recently had aPIONEER AVH-X3500BHS installed in my Camry. It works and sounds great but I've had an intermittent problem with loosing audio. It seems to happen when I have the iPod connected directly to the unit and start the car in iPod mode. The audio comes back after shutting the car off for a few minutes and restarting the car. It just seems to happen when the radio and the iPod are booting up together.

My question is, are there any known problems with pioneer units or any units cable connected to an iPod when they boot up together?
__________________
27" iMac, 1.86 GHz MacBook Air

Last edited by jsfpa; Jan 27, 2013 at 03:30 PM. Reason: update
jsfpa is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: Any way to pass iPhone audio notifications through bluetooth audio to car speakers? shenan1982 Jailbreaks and iOS Hacks 25 Jul 7, 2014 11:22 AM
interesting car audio problem today norwegian wood iPhone 0 Mar 6, 2013 01:14 PM
iPhone 5 and Video over Pioneer car stereo ansabakhan iPhone Accessories 4 Feb 16, 2013 12:54 AM
Where can I find a true 30-pin extension cable? (re: Pioneer car stereo) sofakng iPhone Accessories 6 Jul 31, 2012 02:39 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC