Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 7, 2013, 11:58 AM   #1
AnorexicPig
macrumors 6502
 
Join Date: Dec 2012
Location: Winnipeg,Canada/New Delhi India
WiFi doesn't ask for password :/

Hello, I just was trying to reset my wifi password,pressed the reset button on my modem,and now it just connects without asking for password .

How am I supposed to feed a password into it ? I set it up with windows7 last time,and now am on an Air,and it just doesn't show the place to enter the PIN and set a password,just connects
__________________
MacBook Pro 13" with Retina Display- Late 2013 2.4/8/256, iPhone 5 16GB
AnorexicPig is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 12:04 PM   #2
Weaselboy
macrumors G4
 
Weaselboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
With most routers when you do a hard reset like that it resets to open wifi (no password). What brand router is it and maybe someone here can walk you through setting a PW.

Most routers can be accessed via an internal web address.For example Linksys routers are accessed via http://192.168.1.1/
Weaselboy is offline   1 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 02:23 PM   #3
AnorexicPig
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Dec 2012
Location: Winnipeg,Canada/New Delhi India
Quote:
Originally Posted by Weaselboy View Post
With most routers when you do a hard reset like that it resets to open wifi (no password). What brand router is it and maybe someone here can walk you through setting a PW.

Most routers can be accessed via an internal web address.For example Linksys routers are accessed via http://192.168.1.1/
It is D-Link,when I used this method with Win7,it just used to ask me to set it up,no such options this time-doesn't OSX has anything like this ?

EDIT : Thanks,going into the internal web address helped me set the password-thanks
__________________
MacBook Pro 13" with Retina Display- Late 2013 2.4/8/256, iPhone 5 16GB

Last edited by AnorexicPig; Feb 7, 2013 at 02:29 PM.
AnorexicPig is offline   1 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 10:05 PM   #4
kjmff5
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by AnorexicPig View Post
It is D-Link,when I used this method with Win7,it just used to ask me to set it up,no such options this time-doesn't OSX has anything like this ?

EDIT : Thanks,going into the internal web address helped me set the password-thanks
-another happy customer lol
__________________
I use a computer and a phone.
kjmff5 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 10:33 PM   #5
AnorexicPig
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Dec 2012
Location: Winnipeg,Canada/New Delhi India
Quote:
Originally Posted by kjmff5 View Post
-another happy customer lol
Ah,I Love my mac to the core and my iPhone too
__________________
MacBook Pro 13" with Retina Display- Late 2013 2.4/8/256, iPhone 5 16GB
AnorexicPig is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:27 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC