Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 9, 2013, 01:03 PM   #1
CaptTCS
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bainbridge Island, WA
Netflix on ATV3

Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
CaptTCS is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 9, 2013, 01:05 PM   #2
Weaselboy
macrumors G4
 
Weaselboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Quote:
Originally Posted by CaptTCS View Post
Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
Used it last night and everything was fine.
Weaselboy is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 9, 2013, 01:34 PM   #3
afd
macrumors 6502a
 
Join Date: Apr 2005
Location: Scotland
Quote:
Originally Posted by CaptTCS View Post
Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
Yes, don't know what was going wrong for you, with me everything was fine till you selected play, then there was a message saying there was a problem with Netflix. T reset the Apple TV and that seemed to sort things.
afd is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 9, 2013, 02:22 PM   #4
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Great Lakes State
Quote:
Originally Posted by CaptTCS View Post
Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
It's working fine for me, I'm watching it right now. It could be a local regional thing to your area.
__________________
Magnificent Seventh
SandboxGeneral is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 9, 2013, 10:40 PM   #5
MacuserinMSland
macrumors newbie
 
Join Date: May 2012
Location: Pac NW
I had that same message pop up a couple of nights ago, I just closed out of Netflix, went back in and it worked fine.
__________________
Late '08 Macbook 2.1GHz, Early '06 15" Macbook Pro 1.83 GHz, SP 1.8GHz G5 Powermac, Dual 800MHz G4 Powermac, 500MHz G3 snow white iBook, 16GB iPhone 4, 16GB iPad Wifi.
MacuserinMSland is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 06:45 AM   #6
Imac Sam
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2011
Location: Harrisonburg, Virginia
Quote:
Originally Posted by CaptTCS View Post
Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
Is your ATV software up to date?
__________________
Imac(2011) 27 with 256Gb SSD, 1Tb Hd, and 24Gb RAM
White Iphone5 64Gb, White Ipad Air 128Gb, White Ipad Mini 32Gb, Black Ipad-2 32Gb; ATV-2
www.mountcrawfordweather.org
Imac Sam is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 06:58 AM   #7
marc11
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2011
Location: NY USA
Yep been sucking the last few days. Slow or not responding and throwing errors. No idea what the issue is. Working okay now.
__________________
Various Apple Products
marc11 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 02:47 PM   #8
gmanist1000
macrumors 68000
 
gmanist1000's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by CaptTCS View Post
Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
I've had error messages. I just restart the Apple TV and everything fixes itself.
gmanist1000 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 19, 2013, 09:51 AM   #9
chaering
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2013
Post Netflix problems on ATV3

Quote:
Originally Posted by CaptTCS View Post
Is anyone else having trouble with Netflix on ATV, over the last couple days?

If so, has anyone found a fix?
Yes I've experienced problems on the ATV3 but not on my iPad. The ATV3 is wired into the router, so you would expect the service to be better, but it's not.

The problem is this: The feed gets really pixilated and blurry for a minute or so. When it goes back to HD, the audio feed jumps back about 5 seconds, repeating 5 seconds of audio and then stays unsynced with the video.

It's the strangest thing.

I have Comcast in a Boston suburb, but again, not having any problems on the iPad, so it's probably not Comcast.

Thanks for any help
chaering is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC