Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Notebooks > MacBook Air

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 22, 2013, 01:03 PM   #1
Weerez935
macrumors regular
 
Join Date: Dec 2012
OWC Envoy

I just wanted to share this for others having problems.

Yesterday I was having problems with my envoy / aurora mounting/ unmounting / ejecting during copying. When I called OWC the tech told me that the stock apple SSD takes a higher voltage than the owc drive so you have to put the new SSD in the computer and the stock SSD in the Envoy. Now I've had no problems
Weerez935 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 04:17 PM   #2
77slevin
macrumors member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Belgium
Thumbs up

That's weird you had problems. I received mine day before yesterday and installed my Aura first in the envoy, connected it to the Air, then I used Carbon Copy Cloner to clone my OS X installation to the Aura. After that I swapped out the drives and booted from the Aura without problems. One thing I did notice was a slower boot time with the Aura after cloning, but an SMC reset fixed this.

Last edited by 77slevin; Feb 22, 2013 at 04:18 PM. Reason: Spelling
77slevin is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 06:14 PM   #3
Weerez935
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Dec 2012
Yea. Is yours a 2012 by chance?
Maybe it has to do with USB 2.0 and the voltage from the stock board.
Weerez935 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 06:18 PM   #4
77slevin
macrumors member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Belgium
Indeed, mine is a mid 2012 MacBook Air.
77slevin is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 07:26 PM   #5
Weerez935
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Dec 2012
Maybe that's it
Weerez935 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 23, 2013, 01:38 AM   #6
Weerez935
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by 77slevin View Post
One thing I did notice was a slower boot time with the Aura after cloning, but an SMC reset fixed this.
I fixed this by:
System pref
Startup drive
Select
Restart
Weerez935 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Notebooks > MacBook Air

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:23 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC