Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 13, 2013, 06:06 PM   #1
themoffster
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2011
Uk atv2 has same power cord as atv3?

In looking to get an atv3 for the spare room where my atv2 currently is and put mythe ATV2 in the front room.
This is because the tv in the front room won't handle 1080.
Are the power cords the same? The reason I ask is my atv2 has the cord plastered into the wall and I can't remove it
themoffster is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 06:08 PM   #2
OllyW
Moderator
 
OllyW's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: The Black Country, England
Yes, they use the same lead.
__________________
Some Apple stuff
Some other stuff
https://soundcloud.com/disco-tramps
OllyW is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 06:35 PM   #3
Brian Y
macrumors 68020
 
Join Date: Oct 2012
Yup, standard HDMI and Figure-8.
Brian Y is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 13, 2013, 06:39 PM   #4
themoffster
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2011
Thanks guys
themoffster is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plex ATV2 vs ATV3 ClemsonDV Apple TV and Home Theater 16 Feb 17, 2014 06:22 PM
MLB.TV on ATV2 vs. ATV3 mrcourt123 Apple TV and Home Theater 21 Apr 3, 2013 12:29 PM
Is the power cable on both ATV2 and ATV3 the same ? Che Castro Apple TV and Home Theater 2 Oct 14, 2012 12:37 PM
Downgrade from ATV3 to ATV2? stark4 Apple TV and Home Theater 4 Sep 27, 2012 01:31 PM
ATV2 and ATV3 thatoneguy82 Apple TV and Home Theater 5 Jul 24, 2012 11:42 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC