Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 3, 2013, 05:51 PM   #1
predation
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2013
T-zones for T-Mobile

so we know that Tmobile will offer the iphone officially.
i know that if i put in my sim card into a "tmobile iphone"
i'll get the data upsell message because the imei# will be in their system.

but what about unlocked phones "pre-tmobile" iphone....

you guys think i'll get the upsell message???


asking because all phones will get an update soon for LTE on their pre-tmobile-iphones....

any one with some knowledge ????

definitely want to keep using tzones.
predation is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 06:07 PM   #2
jav6454
macrumors G5
 
jav6454's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: 1 Geostationary Tower Plaza
I think T-Mobile will wise up on people using T-Zones on the iPhone.
__________________
Al MacBook 2.4GHz Late '08 | 5 S⃣ | Macross Click Me
jav6454 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 06:10 PM   #3
predation
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by jav6454 View Post
I think T-Mobile will wise up on people using T-Zones on the iPhone.
i'm sure. but until they do, i'm still going to use t-zones.
Unlimited data for $5.99 is ****** awesome.

lol
predation is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 08:39 PM   #4
beeinformed
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2010
As long as you buy an unlocked iPhone at an Apple Store, you should be able to use the T-Zones data plan with it.
beeinformed is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 09:00 PM   #5
CBillups1
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2008
if you have been on contract for 18 months without upgrade you can get 4G 5gb then throttled after for $5 a month...

just got this a few days ago
CBillups1 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 09:10 PM   #6
Minhimalism
macrumors 6502a
 
Minhimalism's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Texas
I've been running T-Zones on my iPhone since I had a 3G and have never gotten the upsell message. Now, here in Dallas I also get 4G coverage 90% of the time as well, and it's blazing fast!
__________________
White iPhone 5; 2013 13" MacBook Air
Twitter Instagram Flickr deviantART
Minhimalism is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 09:13 PM   #7
aneftp
macrumors 68040
 
Join Date: Jul 2007
Some people still have tzones 2.99 unlimited data.

It's crazy how long people have hung on to these data plans. And it's amazing that tmobile still puts up with this.

ATT basically got rid of all the media works data packages a very long time ago.
aneftp is online now   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 08:06 AM   #8
bozzykid
macrumors 68000
 
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by beeinformed View Post
As long as you buy an unlocked iPhone at an Apple Store, you should be able to use the T-Zones data plan with it.
The unlocked iPhone will be the exact same model (A1428) Tmobile is selling so they can definitely detect it.
bozzykid is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 10:02 AM   #9
predation
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by bozzykid View Post
The unlocked iPhone will be the exact same model (A1428) Tmobile is selling so they can definitely detect it.
thats what i was thinking...

looks like dark dayz for tmobile iphone users on tzones lol

i think tmobile wasn't sending upsell messages to current iphone users because they don't sell it.

the only way i see tzones POSSIBLY Being kept is purchasing an unlocked iphone RIGHT NOW before the former A1428's run outta stock.

but that is IF apple doesn't release all the GSM imei numbers to tmobile past/current....
predation is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 10:30 AM   #10
CEmajr
macrumors 68020
 
Join Date: Dec 2012
Location: Charlotte, NC
Tmobile allows you to keep those old features like tzones as long as you don't upgrade to a new device through them. If you buy your devices outright or used from eBay or something you can keep the old features.

They do know what phone your using though. It shows in their systems even if you have an iPhone. It will show the exact model too. iPhone 3GS, 4, 4S, 5, etc.
CEmajr is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 06:23 PM   #11
beeinformed
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2010
As long as you don't buy a T-Mobile branded device, you should be able to use the T-Zones data plan
beeinformed is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 06:24 PM   #12
predation
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by beeinformed View Post
As long as you don't buy a T-Mobile branded device, you should be able to use the T-Zones data plan
but aren't the new gsm iphone 5's tmobile/att branded ones?
predation is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 06:50 PM   #13
bozzykid
macrumors 68000
 
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by beeinformed View Post
As long as you don't buy a T-Mobile branded device, you should be able to use the T-Zones data plan
There's no such thing as a T-mobile branded iPhone so that doesn't apply.
bozzykid is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 4, 2013, 11:42 PM   #14
Agent-P
macrumors 68020
 
Agent-P's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Colorado
Quote:
Originally Posted by aneftp View Post
Some people still have tzones 2.99 unlimited data.

It's crazy how long people have hung on to these data plans. And it's amazing that tmobile still puts up with this.

ATT basically got rid of all the media works data packages a very long time ago.
That's because T-Mobile isn't a huge d-bag like AT&T. They actually care about customer service. They know forcing people off those plans will make them mad and I'm willing to bet the number of people still on the tzones plans are a very small minority anyway.
__________________
I have a dream that one day iOS users, Android users, and Windows Phone users will be able to sit down together at the table of brotherhood.
Agent-P is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 5, 2013, 09:34 PM   #15
aneftp
macrumors 68040
 
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by Agent-P View Post
That's because T-Mobile isn't a huge d-bag like AT&T. They actually care about customer service. They know forcing people off those plans will make them mad and I'm willing to bet the number of people still on the tzones plans are a very small minority anyway.
Well could be worst.

Verizon forces people off unlimited data with subsidized upgrade. Cause verizon knew they screwed themselves with FCC agreement to not throttle LTE devices. So they knew only way to cirmcumvent FCC agreement was to force people off unlimited with "new agreement" contract.
aneftp is online now   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Printing iCal listings in several time zones simultaneously dudleybrooks Mac Applications and Mac App Store 0 Sep 7, 2012 02:46 PM
Time Zones lc25 OS X 2 Aug 17, 2012 03:56 PM
iCal sending events across time zones? Redsand187 Mac Applications and Mac App Store 0 Jul 16, 2012 01:44 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:14 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC