Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 19, 2013, 07:41 AM   #1
CTay
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2013
PhotoStream went Blank

Not sure what has happened here but All of the sudden my PhotoStrem isn't showing photos on my appleTv??? Not really sure when it started since its not a feature used often but it was working recently. PS works fine on all other devices but somehow has quit on the APTV. When going into the app, I can see the Streams in the main menu but when I actually go into each stream, the photos will not populate.

Any suggestions?
CTay is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 19, 2013, 08:47 AM   #2
institute
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2012
Reboot the ATV, either from the Settings > General menu or unplug the ATV for 10 seconds and then plug it back in.
institute is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 19, 2013, 10:56 AM   #3
CTay
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2013
Should have remembered that from Windows days. I will give it a try this evening.
CTay is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 20, 2013, 10:09 PM   #4
CTay
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2013
Worked. Thanks. Should have thought of that.
CTay is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:55 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC