Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 10, 2013, 10:12 AM   #1
Ratatapa
macrumors 6502a
 
Join Date: Apr 2011
Urgent VPN HELP

I broke something on my mac and i have no idea how to fix it

Working on Ipsec VPN ( the built one from apple and all worked fine
I tried to install the ShewClient for another VPN spot (that needed shrew client)

I used this site to install it

1) Install the LGPL Qt Framework for Mac OSX ...
http://get.qt.nokia.com/qt/source/qt...urce-4.7.1.dmg

2) Install the current release of the TUN/TAP driver for Mac OSX ...
http://tuntaposx.sourceforge.net/download.xhtml

You can then proceed to install the Shrew Soft VPN client ...
http://www.shrew.net/download/vpn/vp...nt-install.dmg

But now my Ipsec is not working anymore, all it does is connecting connecting then it says error please check your config. But before i installed all those 3 it worked #1 and my Ipsec config is still there.

My ipsec still work on my 2nd mac, so it is a mac problem and not router wise.

I was able to uninstalled #2 and #3 but my ipsec is still not working

What can i do!

(PPTP VPN still works) just my Cisco IPSEC (built in my mac) Using 10.8.3

Please help me this is urgent mather
Ratatapa is offline   0 Reply With Quote
Old May 10, 2013, 10:27 AM   #2
Ratatapa
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Apr 2011
here is my system log

May 10 11:25:00 machine configd[18]: IPSec connecting to server x.x.x.x
May 10 11:25:00 machineconfigd[18]: IPSec Phase1 starting.
May 10 11:25:00 machine configd[18]: SCNC: start, triggered by SystemUIServer, type IPSec, status 0
May 10 11:25:00 machine racoon[446]: IPSec connecting to server x.x.x.x
May 10 11:25:00 machine racoon[446]: Connecting.
May 10 11:25:00 machine racoon[446]: IPSec Phase1 started (Initiated by me).
May 10 11:25:00 machine racoon[446]: IKE Packet: transmit failed. (Initiator, Aggressive-Mode Message 1).
May 10 11:25:10 machine configd[18]: IPSec disconnecting from server x.x.x.x
May 10 11:25:10 machine racoonacoon[446]: IPSec disconnecting from server x.x.x.x


PS i change the real ip to x.x.x.x on purpose
Ratatapa is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 10, 2013, 01:44 AM   #3
zuckas
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
The same problem here. Any solution on your part? I see it's been a couple of months, but any help would be really appreciated.
zuckas is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:23 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC