Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 23, 2013, 03:37 PM   #1
sentiblue
macrumors Demi-God
 
Join Date: Aug 2012
Location: Silicon Valley
Inconsistent X11 behavior with Mountain Lion

Hey guys.... I wonder if anyone has similar issue as I do and know of a fix...

On my Macbook Pro, I used to be able to do "ssh -X" to a Linux Server then fire off an X-based application, then get the UI on the OSX desktop.

After upgrading to 10.8.2, it no longer worked.
When I upgraded to 10.8.3, it started working again...

My Mac Mini, which was purchased summer last year shortly after it was released. I came with 10.8.3 installed... X never worked on it even though ssh_config is identical to the macbook pro.

At least now it works on my macbook pro... but the Mini is my main workstation... everytime I need to manage a netbackup Linux cluster, I have to either switch to the laptop or use a Linux VM on the Mini....

I'd rather be able to do this directly on the Mac Mini...
Running Fusion costs some system resources on the machine.

I really appreciate any kind of help. Thanks guys!
sentiblue is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:05 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC