Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 7

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 24, 2013, 09:26 PM   #1
PatrickW98
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2012
Location: Subrubs of Chicago, IL
WiFi issues

My iPhone 4S on iOS 7 Beta 1 worked fine with my WiFi. I updated to Beta 2 today. It worked fine with my WiFi. I left the house later and went on 4G (AT&T). I came back home and my phone won't connect to WiFi. What should I do to fix this? I have a 200MB data plan so I can't really do much without WiFi.
__________________
iPhone 4S - 16 GB; White ~ iPad "3" - 16 GB; White; WiFi Only ~ iPod Touch 2 - 8GB; Black ~ iPod Nano 2 - 2GB; Silver
PatrickW98 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2013, 09:31 PM   #2
BasicGreatGuy
macrumors 6502a
 
BasicGreatGuy's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Atlanta, Ga.
You can try the following...

1) Forget the wifi on your phone and reboot the phone. See if it will see the network and then connect with the password.

2) Reboot your router. If that doesn't work, try changing the channel.

3) Reinstall the OS as a new device

It seems that this kind of bug has been an issue for many people in iOS 6 as well as iOS 7 beta.
__________________
The Bill of Rights is not a Bill of Loopholes.
BasicGreatGuy is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:42 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC