Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 8, 2013, 08:42 AM   #1
techgentsia
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2011
Issue with VoiceprocessingIO

I am using Remote IO in my voice chat application. I added "kAudioUnitSubType_VoiceProcessingIO" instead of "kAudioUnitSubType_RemoteIO" after setting "kAudioSessionCategory_PlayAndRecord" to avoid echo. Now there is no echo but huge volume drop. How can i increase volume.

Anybody have suggestions regarding this issue?
techgentsia is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 8, 2013, 03:18 PM   #2
firewood
macrumors 603
 
Join Date: Jul 2003
Location: Silicon Valley
Which speaker are you using? (The phone has 2.)
firewood is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 10, 2013, 02:01 AM   #3
techgentsia
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2011
Sorry that my question was incomplete. Actually there is no issue with iPhone. I have issue with iPad version.
techgentsia is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Tags
audio, ios, remoteio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:34 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC