Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 17, 2013, 06:30 PM   #1
jomobco
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2013
Location: Denver
Back to My Mac broken after last update

Anyone else experience Back to My Mac breaking after the last OSX Server update? I've erased the keys in the keychain, toggled on and off B2MM, done a tracer route and I'm stumped.

Edit: I went back prior to the 2013 7-2 security update released on 7/2/13 and back to my mac worked again. I reinstalled the update and it vanished again.
__________________
Cheers,
John

Last edited by jomobco; Jul 17, 2013 at 10:59 PM.
jomobco is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 22, 2013, 11:19 PM   #2
jomobco
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2013
Location: Denver
3rd install was a charm

It appears to be back up after the 3rd time capsule restore and re-download. Not sure what happened.
__________________
Cheers,
John
jomobco is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:36 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC