Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 11, 2013, 08:06 AM   #1
mmotor
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2013
Grapher Integrals

In reference to this thread:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=635885

Why can't I use integrals in matrices like this:

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-09-11 at 8.04.18 AM.png
Views:	35
Size:	58.8 KB
ID:	432512

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-09-11 at 8.04.37 AM.png
Views:	28
Size:	27.5 KB
ID:	432513
mmotor is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 12, 2013, 05:50 PM   #2
mmotor
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2013
More information

Even if you make the integral a static single value you still can't include the result in the matrix. For instance replace the upper bound with a constant which should result in a single value.

If there are suggestions for a workaround I would appreciate it.

Is this the right place to get application assistance for bundled IOS software?
mmotor is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 13, 2013, 08:28 PM   #3
mmotor
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2013
Can anyone assist?

Please internet, don't be dead. Say something.

It would be nice to know if this is a bug or a feature. I don't think many people know how great a tool grapher is.

On a side note, who made the decision to include this in IOS. I would like to bet that it was Steve Jobs. But to know the person responsible would be way cool.
mmotor is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Grapher Need Help! B8ckwith Mac Applications and Mac App Store 8 Jan 11, 2014 09:19 PM
How to input equations into Grapher Vegerot Mac Basics and Help 1 Dec 16, 2013 07:46 PM
Grapher points adjustments pai OS X 1 Jul 17, 2013 10:53 AM
Why is Grapher still 32 Bit? iBug2 OS X 10.8 Mountain Lion 0 Mar 22, 2013 07:26 AM
Problems with grapher kjamieson Mac Basics and Help 2 Jan 13, 2013 07:03 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:01 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC