Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 26, 2005, 08:40 PM   #1
Benjamindaines
macrumors 68030
 
Benjamindaines's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: A religiously oppressed state
Is anyone else having these issues...?

I have a 60GB Video iPod and am having a few issues.

1. While playing music at random times the iPod will restart. I'll be half way or so through a song (doesn't matter what song its completely random), and it will go to the black screen with the apple.

2. When I am navigating through the menus and the back light is on the battery metre shoots down. Once the backlight goes off it comes back up.

3. When I choose a menu there is a slight delay before the menu actually changes.

4. Sometimes I'll go into an artist menu then go back to the artists menu and the band name I was just in sticks in the title bar where the word "Artists" should be.

5. When a song finishes the next one will start playing but there is a delay before the title of the new song shows up on the Now Playing screen.

These all seam to be software issues, but I'm wondering if I got a dud iPod or if Apple just needs to make a iPod Update.

This is what I mean in #4

http://homepage.mac.com/daines88/.Pu...n/IMG_1540.JPG
__________________

Benjamindaines is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 26, 2005, 08:47 PM   #2
hcuar
macrumors 65816
 
hcuar's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dallas
You have a bad iPod... Send it back to Apple. I had a friend that had number 1. It ended up being a loose HD connection.
__________________
iMac 27" i5 Mid 2011 | 1TB HD | 16GB RAM
iPhone 4 32 Gig
hcuar is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 26, 2005, 09:24 PM   #3
mkrishnan
Moderator emeritus
 
mkrishnan's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Grand Rapids, MI, USA
I think 2,3, and 5 are within the normal limits of just how good an iPod is. 1 and 4 don't sound right, but 4 is probably a software bug, and not something specific to your iPod. Like hcuar said, of all these, 1 is the big concern....if this is happening more than once in a blue moon, there is something wrong with the disk on your iPod. You can try reformatting it, in case there are just a few bad sectors or something, but it sounds troubling....
__________________
Mohan
mkrishnan is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is anyone else having migrations issues??? drbob20 iMac 5 Mar 15, 2009 10:57 AM
Anyone else have these issues with the MacBook Pro... macman7002 MacBook Pro 3 Feb 6, 2009 08:36 PM
Is anyone else having this issue with their Apple TV? HungrySeacow Apple TV and Home Theater 6 Apr 19, 2007 08:42 AM
So is anyone else having these problems?? acousticvibes iPod 2 Oct 18, 2005 01:32 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC