Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 27, 2006, 08:41 PM   #1
wheezy
macrumors 65816
 
wheezy's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Alpine, UT
Can I upgrade my Powerbook from 32MB to 64MB?

Hi, the Powerbook in my sig has a GeForce FX Go5200 32MB card in it. Is there anyway to up that to 64MB?
__________________
MacBook Pro 17" 2.4 i7, 16GB, OWC 120GB SSD+750GB HDD * iPhone 4S 16GB White
Canon 7D * 17-40 F4L, 135 F2L, 50 1.4 USM * PCB Einstein
personal / 500px / web design
wheezy is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 27, 2006, 08:44 PM   #2
mkrishnan
Moderator emeritus
 
mkrishnan's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Grand Rapids, MI, USA
Quote:
Originally Posted by wheezy
Hi, the Powerbook in my sig has a GeForce FX Go5200 32MB card in it. Is there anyway to up that to 64MB?
Yes. Order a new powerbook or macbook, and pencil in "UPGRADE" on the receipt. Sorry. That's about it.
__________________
Mohan
mkrishnan is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 27, 2006, 10:17 PM   #3
EvilDoc
macrumors 6502a
 
EvilDoc's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Circumventing the multi-verse...
Send a message via AIM to EvilDoc Send a message via Yahoo to EvilDoc
[QUOTE=wheezy]Hi, the Powerbook in my sig has a GeForce FX Go5200 32MB card in it. Is there anyway to up that to 64MB?[/QUOTE

No there is no way to upgrade video memory.. i cant think of one memory card that you can upgrade for that matter..
EvilDoc is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 27, 2006, 11:30 PM   #4
Lord Blackadder
macrumors G4
 
Lord Blackadder's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Sod off
Very few laptops allow GPU/VRAM upgrades; that is a very recent development. I'm afraid you're outta luck.
__________________
Oh, God, God, God! What on earth was I drinking last night? My head feels like there's a Frenchman living in it. - Edmund Blackadder
Lord Blackadder is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 28, 2006, 12:06 AM   #5
Counterfit
macrumors 601
 
Counterfit's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: sitting on your shoulder
Well, you could possibly swap in the logic board from a 1.33GHz or 1.5GHz 12" (which would also give you the faster processor). When my PB's VRAM was semi-b0rked last year, I found a company that upgrades aluminum PowerBooks. I'm trying to find the site now, I'll post it if I do.
__________________
"People shouldn't use word processors as web development tools. It's like using a domestic cat to spread butter on your toast." -ad
Counterfit is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading my Air from Leopard to Lion, directly Maury MacBook Air 1 Aug 3, 2011 10:44 AM
Can I upgrade my iMac from os 10.4 to 10.5.7 using a mac book pro insall DVD? Hypoliteb02 OS X 5 Mar 31, 2011 10:46 AM
Can I Upgrade My 8 gb Iphone to 16gb? JSchroeds03 iPhone 3 Aug 7, 2009 05:54 PM
So I just upgraded my iBook from 768mb to 1.2gb RAM spaceballl Macintosh Computers 17 Sep 16, 2005 07:56 PM
867mhz PBti can i upgrade my internal aiport card to an extreme card? ookxtreme Mac Basics and Help 2 Jul 28, 2005 09:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:07 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC