Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 11, 2006, 10:47 PM   #1
PaRaGoNViCtiM
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Send a message via AIM to PaRaGoNViCtiM
A different kind of video problem.

I did a search and came up empty for an answer to my dilemma.
Okay, I filled my iMac's HD to capacity tonite, causing a ton of problems with my apps. (but that's another story) Before all this happened, I was importing videos into iTunes constantly with no problems at all.
During all this mayhem earlier, I kept getting messages saying "Cannot add to iTunes library free up space on startup disk."
I have like 11GB free on my iMac HD now and when I attempt to import a video the same way I always have, it does NOT APPEAR in iTunes!! I go to add to library, and before it appeared right away, but now NOTHING, and It's in the right format, I use Handbrake and iSquint to encode to MPEG4. Anybody have any ideas??
__________________
24" Aluminum iMac, 2.8GHz, 2GB, 500GB.
White Unibody Macbook, 2.26GHz, 2GB, 250GB.
160GB iPod (Silver).
16GB 3Gs iPhone (Black).
PaRaGoNViCtiM is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 12, 2006, 12:22 AM   #2
PaRaGoNViCtiM
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Send a message via AIM to PaRaGoNViCtiM
I fixed the problem! Mods, feel free to delete.
__________________
24" Aluminum iMac, 2.8GHz, 2GB, 500GB.
White Unibody Macbook, 2.26GHz, 2GB, 250GB.
160GB iPod (Silver).
16GB 3Gs iPhone (Black).
PaRaGoNViCtiM is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 12, 2006, 12:39 AM   #3
mad jew
Moderator emeritus
 
mad jew's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Adelaide, Australia
Just out of interest (and if you have the time), how was this fixed?
__________________
Some things are better mad...
mad jew is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 12, 2006, 12:43 PM   #4
PaRaGoNViCtiM
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Send a message via AIM to PaRaGoNViCtiM
Quote:
Originally Posted by mad jew
Just out of interest (and if you have the time), how was this fixed?
It's weird. There was one video I was trying to import that wouldn't work. I could not understand why, because it was in MPEG4 format. I tried other videos and they worked fine. I've continually tried to import it, but no luck!
__________________
24" Aluminum iMac, 2.8GHz, 2GB, 500GB.
White Unibody Macbook, 2.26GHz, 2GB, 250GB.
160GB iPod (Silver).
16GB 3Gs iPhone (Black).
PaRaGoNViCtiM is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SIGABT ... how to debug this kind of problem multinode Mac Programming 3 Sep 4, 2013 07:34 AM
Help. I Failed! What kind of Canon Lens Can Achieve This Kind of Look? VideoNewbie Digital Video 29 Dec 7, 2012 09:18 PM
Help! What kind of Video Camera/Lens is This?? VideoNewbie Digital Video 8 Nov 10, 2012 06:42 AM
Different kind of wifi problem - 2011 imac thekb iMac 2 Aug 31, 2012 08:46 AM
video problem Newbe iMac 0 Aug 3, 2012 11:08 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:24 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC