Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 9, 2006, 09:47 AM   #1
Sweetfeld28
macrumors 65816
 
Sweetfeld28's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Buckeye Country, O-H
Send a message via AIM to Sweetfeld28
G4 motherboard in a G3 case?

What G4 motherboard would work in a B/W G3 case?

Of course i realize that i could stick a G4 Zif in the one i have, but the motherboard i have has been giving me tons of issues.
__________________
Laptop: 15" Unibody MacBook Pro [Penryn], 2.53 GHz, 8 GB RAM, 250 GB HD, nVidia 9400M
Desktop: Mac Pro [Harpertown] 2.8GHz Quad, 7GB RAM, 120 GT, 24" LED Cinema Display Mobile:iPhone
Sweetfeld28 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 10, 2006, 08:55 PM   #2
drj434343
macrumors member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Send a message via AIM to drj434343
I believe so

I think it will except for the rear panel, most of the connectors for the MB are in different positions. You'll have to find a way to swap the panels or cuting it away entirely.
drj434343 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 10, 2006, 09:40 PM   #3
Sweetfeld28
Thread Starter
macrumors 65816
 
Sweetfeld28's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Buckeye Country, O-H
Send a message via AIM to Sweetfeld28
thanks for the reply, but i noticed that the ports won't match. so, i decided not to try that out after all, instead it would make more sense to just find an older Yikes G4.

Thanks again, Ryan
__________________
Laptop: 15" Unibody MacBook Pro [Penryn], 2.53 GHz, 8 GB RAM, 250 GB HD, nVidia 9400M
Desktop: Mac Pro [Harpertown] 2.8GHz Quad, 7GB RAM, 120 GT, 24" LED Cinema Display Mobile:iPhone
Sweetfeld28 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 11, 2006, 03:55 PM   #4
disconap
macrumors 68000
 
disconap's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Portland, OR
Any board will work with some tweaking/modding. Remember that it's just a case, and you can always fix anything you do to it, and you should be fine. Just cut away at what you need!
__________________
quad i7 2ghz Mac Mini/16gb/120gb Vertex3/10.8.5
Mac Mini 2.5 gHz i5/8gb/120gb Santec ssd/10.8.5
iPad 3 64gb
Atom 330/4gb/32gbSSD/Ubuntu Server 12.04.3
disconap is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Putting a G4 processor in a G3 Pismo wjlafrance PowerPC Macs 3 Sep 29, 2010 10:21 PM
iBook G4 HD in a G3? foothead PowerPC Macs 0 Apr 20, 2009 08:27 PM
Via Motherboard in Mac Mini Case simie General Mac Discussion 3 Mar 24, 2005 03:24 PM
Can I put an 8500 motherboard in a 7500 case? mikepctp General Mac Discussion 2 Dec 9, 2003 02:48 PM
G4 board in B&W G3 case Vision General Mac Discussion 2 Dec 29, 2002 11:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC