Go Back   MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 27, 2003, 10:59 PM   #1
Sol
macrumors 65832
 
Sol's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Australia
Send a message via Skype™ to Sol
Cannopus ADVC-100 not outputting

A few months ago I bought a Canopus ADVC-100 AD/DA converter to use with Final Cut Pro and iMovie. The capture works fine but unfortunately no video is output through this device. Now before anyone states the obvious I do know what the settings must be in both applications but this has not solved my problem. My Panasonic camera has no problem outputting the video with the same settings so it must be something about this device. If anyone reading this has any experience with this specific unit I would appreciate any feedback you can share with me.
__________________
DOWN WITH BIG BROTHER
Sol is offline   0
Old Feb 28, 2003, 12:16 AM   #2
LethalWolfe
macrumors Demi-God
 
LethalWolfe's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Los Angeles
You might have better luck posting an Canopus's forums.


Lethal
LethalWolfe is offline   0
Old Feb 28, 2003, 08:44 AM   #3
Sol
Thread Starter
macrumors 65832
 
Sol's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Australia
Send a message via Skype™ to Sol
Success!

Actually I had some more luck with the an eMail to Canopus Australia. The sales-person that replied recommended that I push the silver button on top of the unit and it worked! If you ask me the design is a bit stupid because four ports are clearly marked as outs so why should I have to press a button to make them act like it? Anyway, the problem is solved, this thread can be closed (unless anyone cares to troll a bit) and the unit is highly recommended because the audio-visual quality is as good as you can hope for in the ADVC-100's price-range.
__________________
DOWN WITH BIG BROTHER
Sol is offline   0

 
MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outputting 5.1 SS from MBPr to speakers Rlnplehshalo MacBook Pro 6 Jan 1, 2014 09:48 AM
Graphics card only outputting to 2 monitors? Orange Furball Community Discussion 4 Aug 23, 2013 03:35 PM
pics- need help outputting imac to TV on windows 7 bootcamp- no picture showing?? mattdawson75 Mac Basics and Help 0 Jul 8, 2013 03:18 PM
Outputting video to a projector using a PCIe card Srheiss Mac Pro 1 Nov 4, 2012 12:45 AM
Mac Mini Not Outputting to Display neojustneo Mac mini 2 Oct 12, 2012 09:04 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:54 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC