Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 21, 2006, 03:34 AM   #1
MacBoobsPro
macrumors 603
 
MacBoobsPro's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Send a message via AIM to MacBoobsPro
Movie artwork problem

I have a movie I encoded myself (AVI) but when I try and set the artwork for it in iTunes, it just displays a white box. I can drag and drop the artwork fine and it appears in the preview but as soon as I click ok it reverts back to a white box. To try again I then have to 'delete' the box from the artwork preview pane and place the image i want but again it still reverts to a white box on completion.

Any ideas?

Its the latest iTunes. PPC.

Last edited by MacBoobsPro; Dec 21, 2006 at 03:55 AM.
MacBoobsPro is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iTunes Movie Artwork Problem chocolate632 Mac Applications and Mac App Store 1 Jan 14, 2008 06:05 PM
Movie artwork problem mrat93 iPod 3 Jan 14, 2008 04:34 PM
Movie Artwork Crashes iTunes joshwest Mac Applications and Mac App Store 1 Jul 2, 2007 09:15 AM
Movie Artwork problem. cornerdealy iPod 4 Jun 5, 2007 04:36 PM
Movie Artwork HelixOmnimedia iPod 2 Sep 14, 2006 09:31 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:03 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC