Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 14, 2007, 06:12 PM   #1
Captain Planet
macrumors 6502a
 
Captain Planet's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canada
Why do videos take a hell of a long time to load?

Just recently like a few days ago, I've been on youTube and I was trying to watch videos...and usually, they load quickly, but now it's just really slow...like I have to wait almost 10 minutes for like a 4 minutes video...and it does that for every video...what's wrong?
__________________
Earth. Fire. Wind. Water. Heart.
Go Planet!
By your powers combined, I am Captain Planet!
Captain Planet is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:16 PM   #2
Macmadant
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2005
Are you downloading files whilst trying to watch ?, also take this test
Macmadant is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:20 PM   #3
Captain Planet
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Captain Planet's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canada
Yeah, but I used to do so when it was working well also...but now I'm noticing more and more that pretty much anything I do on the internet takes more time to load...I think the problem might be my connection.
__________________
Earth. Fire. Wind. Water. Heart.
Go Planet!
By your powers combined, I am Captain Planet!
Captain Planet is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:22 PM   #4
Macmadant
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2005
Quote:
Originally Posted by Captain Planet View Post
Yeah, but I used to do so when it was working well also...but now I'm noticing more and more that pretty much anything I do on the internet takes more time to load...I think the problem might be my connection.
Yeah, did you take the test, if so what was your score ? and what speed is your connection supposed to be ?, when mine really slowed down it worked after unplugging the modem for 30 seconds then plugging back in, after around 15 mins it was back to normal
Macmadant is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:25 PM   #5
Captain Planet
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Captain Planet's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canada
Well, the test is kind of useless...I knew there was something wrong with my speed, it's lower than it should be.
__________________
Earth. Fire. Wind. Water. Heart.
Go Planet!
By your powers combined, I am Captain Planet!
Captain Planet is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:29 PM   #6
Captain Planet
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Captain Planet's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canada
I'll try unplugging it...hopefully it'll work out on its own.
__________________
Earth. Fire. Wind. Water. Heart.
Go Planet!
By your powers combined, I am Captain Planet!
Captain Planet is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:36 PM   #7
Captain Planet
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Captain Planet's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canada
Well it seems to have helped. It's much better than before anyways...and videos are loading quicker. So I guess it was just my connection. I'm still running some downloads at the same time. I'll try it later without it...should be a tad better.
__________________
Earth. Fire. Wind. Water. Heart.
Go Planet!
By your powers combined, I am Captain Planet!
Captain Planet is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 14, 2007, 06:38 PM   #8
Macmadant
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2005
Quote:
Originally Posted by Captain Planet View Post
Well it seems to have helped. It's much better than before anyways...and videos are loading quicker. So I guess it was just my connection. I'm still running some downloads at the same time. I'll try it later without it...should be a tad better.
that's good, if the problem persists i would contact your ISP
Macmadant is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finder takes a long time to load on Save. Akuratyde OS X Mavericks (10.9) 0 Nov 22, 2013 12:30 PM
iPhone: Does anyone elses Messages (or BiteSMS) app take a long time to load? docgerrard Jailbreaks and iOS Hacks 12 Apr 26, 2013 01:48 PM
Some web sites take long to load after 6.0.1 rd261 iPhone 0 Nov 10, 2012 09:38 AM
YouTube videos start instantly on MBP, but buffer for a long time on ATV2 arko02 Apple TV and Home Theater 0 Aug 18, 2012 05:24 AM
Safari pages take too long to load Tim in Phoenix iMac 3 Jul 3, 2012 10:40 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:30 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC