Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Community Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 22, 2007, 10:00 PM   #1
jknight8907
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2004
Location: Memphis, TN
Change TV input without remote?

My new house has a Sylvania TV from way back in the day. Model SRT2319. It does not have a remote control with it, although it apparently came with one. I want to use it for my 360 until I can afford a newer TV.

And there's the snag. Is it possible to switch input to the front inputs without having the remote control?

Thanks!
jknight8907 is offline   0 Reply With Quote
Old May 22, 2007, 10:30 PM   #2
sycho
macrumors 6502a
 
sycho's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
cheap universal remote?
__________________
A pizza with radius 'z', and thickness 'a' has a volume of Pi*z*z*a.
sycho is offline   0 Reply With Quote
Old May 22, 2007, 10:48 PM   #3
iMeowbot
macrumors 601
 
iMeowbot's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
the friendly manual shows a game button on the back. You might try that if you don't feel like running out for a remote.
iMeowbot is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2007, 06:52 PM   #4
jknight8907
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2004
Location: Memphis, TN
That button is on the remote, not the back of the TV.

I got a universal remote today, all it's buttons work EXCEPT the input button. Phh. So I found an OEM one on ebay, Hopefully that will work.
jknight8907 is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2007, 06:54 PM   #5
mattscott306
macrumors 68040
 
mattscott306's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by jknight8907 View Post
That button is on the remote, not the back of the TV.

I got a universal remote today, all it's buttons work EXCEPT the input button. Phh. So I found an OEM one on ebay, Hopefully that will work.
Have you tried a different code on the universal remote?
__________________
I'm sleepy.
mattscott306 is offline   0 Reply With Quote
Old May 25, 2007, 02:22 AM   #6
I HAVE NO IDEA
macrumors newbie
 
Join Date: May 2007
Sometimes you can hit 00 or 91 to change the inpot to the aux mode. if thats a possible solution....

who knows
I HAVE NO IDEA is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 24, 2008, 02:34 AM   #7
maxtoniv
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by jknight8907 View Post
And there's the snag. Is it possible to switch input to the front inputs without having the remote control?

Thanks!
I inherited a Sylvania SRT2127S and have this exact same problem. I don't have the original remote and can't seem to get a universal remote to function at all.

Were you ever able to figure out a non-remote solution?

Did the OEM remote you ordered work out for you?
maxtoniv is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 24, 2008, 09:51 AM   #8
jknight8907
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2004
Location: Memphis, TN
Quote:
Originally Posted by maxtoniv View Post
I inherited a Sylvania SRT2127S and have this exact same problem. I don't have the original remote and can't seem to get a universal remote to function at all.

Were you ever able to figure out a non-remote solution?

Did the OEM remote you ordered work out for you?
Holy thread revival batman!

Yes, the OEM remote worked perfectly.
jknight8907 is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Community Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
was a change made to the 5S jack input gharvell iPhone 1 Oct 26, 2013 12:13 PM
Change input jack to output arian19 MacBook Pro 2 Aug 12, 2013 08:14 PM
How do I change audio output to input? abhithegreat MacBook Pro 2 Jul 27, 2013 04:07 PM
iOS Remote App - Keyboard Input not working jalman11 Apple TV and Home Theater 1 Feb 1, 2013 12:07 AM
Please Help: Can't get CRT TV to change to red/white/yellow input (Video 1?) tipman2000 Apple TV and Home Theater 9 Jul 10, 2012 07:32 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC