Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 3, 2007, 10:38 PM   #1
rwdebes
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
*Slide to unlock* command not working well

when i need to touch the button and slide to the other side to unlock iphone to the home scree, , its working, but now seems to have a "lag" when i move my finger take 1 or 2 seconds than the button go to the other side.. i already cleaned the screen and all other "touch" methods are working pretty well..

anyone can help ??
rwdebes is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 3, 2007, 10:53 PM   #2
unity
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2005
Location: Green Bay, WI
After initial shake-down and break-in, a re-boot seems to do the iPhone good. Just hold the screen lock button for a few seconds, then slide the slider to re-boot.
unity is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 3, 2007, 10:54 PM   #3
tehybrid
macrumors member
 
Join Date: Nov 2006
Quote:
Originally Posted by rwdebes View Post
when i need to touch the button and slide to the other side to unlock iphone to the home scree, , its working, but now seems to have a "lag" when i move my finger take 1 or 2 seconds than the button go to the other side.. i already cleaned the screen and all other "touch" methods are working pretty well..

anyone can help ??
i had this issue and power cycled my iPhone and it stopped
__________________
-----
having freedom of speech means, sometimes, you are going to be offended
- Wess, Studio 60
tehybrid is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 3, 2007, 10:57 PM   #4
rwdebes
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by tehybrid View Post
i had this issue and power cycled my iPhone and it stopped
what u mean power cycled ?

Quote:
Originally Posted by unity View Post
After initial shake-down and break-in, a re-boot seems to do the iPhone good. Just hold the screen lock button for a few seconds, then slide the slider to re-boot.
worked ! thank you..

i didnt know i could shut down.. i thought was just put to sleep..

thanks..

Last edited by WildCowboy; Jul 9, 2007 at 10:02 PM. Reason: post merge...please use multi-quote
rwdebes is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 3, 2007, 11:11 PM   #5
Troyte83
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2007
Yea i had the same problem all i did was reboot it and everything worked fine.
Troyte83 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resolved: YouTube not working on Safari? deannnnn OS X 40 Dec 5, 2013 03:25 PM
Youtube not working in Safari? Hyde244 Mac Applications and Mac App Store 12 Nov 16, 2011 11:12 PM
Terminal Command Not Working In 10.6.8? SinisterPower MacBook Pro 3 Jul 9, 2011 10:12 AM
What is "Slide to unlock"? seonggukchae iPhone and iPod touch Apps 2 Jun 7, 2011 09:39 AM
Slide to Unlock will not work on Itouch johndrew iPod touch 5 Nov 23, 2010 08:09 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:22 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC