Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 9, 2007, 07:27 PM   #1
SeVeN
macrumors 6502a
 
Join Date: Aug 2006
Location: SL,UT
Cube + Airport

i have an Airport card installed in my Cube. whenever i turn it on it says "none of your trusted networks can be found. would you like to join the network named default?" default being the name of the network in our house. none of my other computers do this, they all join automatically. how can i fix this?
__________________
MBP * G4 Cube * iPhone 5 * PS3 120G *
SeVeN is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2007, 08:19 PM   #2
mad jew
Moderator emeritus
 
mad jew's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Adelaide, Australia
In the Network pane of System Preferences, is your AirPort set to join networks automatically or just the preferred networks? If it's the latter, is default listed there?
__________________
Some things are better mad...
mad jew is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2007, 08:53 PM   #3
SeVeN
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Aug 2006
Location: SL,UT
its set to auto
__________________
MBP * G4 Cube * iPhone 5 * PS3 120G *
SeVeN is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2007, 08:54 PM   #4
mad jew
Moderator emeritus
 
mad jew's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Adelaide, Australia
If you click on the Options button down the bottom, is Remember Any Network This Computer Has Joined ticked?
__________________
Some things are better mad...
mad jew is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2007, 09:01 PM   #5
SeVeN
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Aug 2006
Location: SL,UT
forgot to mention this is on Panther
__________________
MBP * G4 Cube * iPhone 5 * PS3 120G *
SeVeN is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2007, 09:05 PM   #6
SeVeN
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Aug 2006
Location: SL,UT
k i just used the "by default. join so and so" option



__________________
MBP * G4 Cube * iPhone 5 * PS3 120G *
SeVeN is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2007, 10:16 PM   #7
mad jew
Moderator emeritus
 
mad jew's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Adelaide, Australia
Okay, is it still playing up?
__________________
Some things are better mad...
mad jew is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Mac G4 Cube? Apple1000 PowerPC Macs 15 Nov 11, 2012 12:25 PM
Run Airport Extreme on 5 GHz, and Airport Express on 2.4? williamsonrg Mac Peripherals 2 Aug 29, 2011 09:05 PM
Resolved: Download speeds are terrible. What's going on!? (2011 AirPort Extreme) alexreich Mac Peripherals 4 Jul 26, 2011 01:04 AM
Airport Extreme/Hard Drive - Disconnect Issue eurobass Mac Peripherals 2 Dec 25, 2010 08:20 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:30 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC