Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 25, 2007, 03:05 PM   #1
SheepNutz
macrumors 6502a
 
Join Date: Jul 2007
Location: Kantuckee
80GB Classic Bug (On-The-Go Playlists)

Ok, so I had this bug happen to me a second time today, can someone else see if they can recreate it. Also, if anyone knows how I can submit bugs to apple, please let me know, I've looked all over their website. Anyway, here's the bug I've ran into:

I add an album or two to the on-the-go playlist and start listening. Before it gets to the end, I add more albums. Sometimes when I add an album, instead of playing the first song on that album when it gets to its turn in the playlist, it starts playing the very first song from the very first album that I added to the playlist. It shows the info for the song it should be playing, but it's actually playing the first song on the entire OTG playlist. If I go forward a song, then back to that song, it's fixed. Anyone else seen this occur?
SheepNutz is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 25, 2007, 03:23 PM   #2
RossoA
macrumors 6502
 
Join Date: Aug 2007
Location: Horsham, UK
Send a message via AIM to RossoA
OMG, just tried it on my 160GB Classic, and the same thing happened!

No artwork came up, even though I have it for the song, and even though it said it was RHCP, the Survivor theme started!

Whatever, I'm not too bothered 'cause I make my Playlists in iTunes, but it's weird!
__________________

iMac 20" 2.16GHz-10.5.1/13.3" Macbook 2.0GHz-10.5.1
iPhone 8GB
iPod Classic 160GB/2G Shuffle
Airport Express
RossoA is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 27, 2007, 10:58 AM   #3
SheepNutz
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Jul 2007
Location: Kantuckee
Bump! Has this happened to anyone else, or does anyone know how I can report this bug to Apple???
__________________
32GB Black iPhone 5
32GB Black Wifi 3rd Gen iPad
80GB Black iPod Classic
SheepNutz is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 6, 2008, 05:31 PM   #4
mcsunvt
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2008
SheepNutz...did you ever figure out how to fix the On-the-go playlist glitch you had described in the thread opener?

I am having the same problem with my 80GB iPod Classic
mcsunvt is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 10, 2008, 08:28 AM   #5
deliriousguy
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2008
Still There

I also have a 160GB Classic and it does the exact same thing. Does anyone know if Apple knows about this bug?
deliriousguy is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 11, 2008, 05:06 PM   #6
mcsunvt
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2008
I've gotten the impression that Apple does know, but has chosen to not do anything about this.

I spoke with an Apple representative in July, explained the situation, had him replicate the problem on his iPod Classic (which he acknowledged was replicated), and then I never heard back.

Pretty lame.
mcsunvt is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2011, 01:39 PM   #7
finaldiner
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2010
This bug still exists. They obviously don't care.
finaldiner is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exporting Playlists to an Ipod Classic (without iTunes) Max Dread iPod 0 Jan 14, 2014 04:50 PM
Bug with Smart Playlists on iPhone 5 leonmark66 iOS 7 0 Jan 13, 2014 10:42 AM
iPod Classic 80GB sheppy1 Apple Collectors 6 Jan 10, 2014 12:16 PM
iPod Classic 80GB sheppy1 iPod 7 Jan 9, 2014 09:10 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC