Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 25, 2007, 10:08 PM   #1
Tom Sawyer
macrumors 6502a
 
Tom Sawyer's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Sound problem with iMac G5 1.8ghz 17"

I have read a few posts and googled this issue, but have not found any that are exactly like this, so thought I would see if anyone has experienced this:

I have a 17" G5 iMac, 1.8ghz, "gen 1" as it were. When using the internal speakers, there is a significant amount of hiss, and as I turn up the volume (of which there is very little), at just past 1/2 volume... the sound (and hiss) goes away. No sound at all. If I plug in external speakers/headphones the sound is excellent, very clean etc etc.

If I plug in externals once I've exceeded the level point where the internals shut off and then unplug the externals, sound comes out of the internals (albeit low and with mucho hiss)...

Any ideas?

TIA!
__________________
Tom Sawyer is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New (to me) 20" iMac G5 1.8Ghz SP (A1076) eyoungren PowerPC Macs 5 Mar 23, 2014 11:03 AM
Bluetooth module for 1.8GHz 20" iMac G5 RedCroissant PowerPC Macs 2 Oct 31, 2013 04:03 PM
iMac 21" 2.8GHz Core i7? LosFive3 iMac 17 Nov 18, 2012 04:25 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC