Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 28, 2007, 05:00 PM   #1
fireballer55
macrumors member
 
Join Date: May 2007
New nano and iHome problem

So I have the New 3rd gen Nano and its sweet!! I love it!! I also have a iHome, which for me is a perfect speaker solution. Im having some problems now with it. The new nano whenever I push play seems to turn off after 2-3 minutes of play, then I can push play again. Sometime(I think whenever its docked for the first play) works fine without any problems. Also whenever a album is done playing it turns off, it wont switch to the next album in my collection.

Anyone with any help would be greatly appreciated!!
Thanks
fireballer55 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iHome app problem saladiro iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Mar 16, 2014 04:38 PM
iPod 2GB Nano problem. merlincat iPod 2 Jul 10, 2013 03:24 PM
Nano Problem Scarpad iPod 1 Aug 20, 2012 03:04 PM
New iphone nano sim problem? JayTruth iPhone 6 Jul 22, 2012 04:35 PM
iHome? spotsphill iPhone Accessories 2 Jun 30, 2012 02:10 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC