Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 29, 2007, 03:03 PM   #1
adman31
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2007
Ipod Problem

This is my problem: I load up iTunes and it runs. Then I attach my Ipod U2 Edition to the computer using the usb cable and then the apple symbol loads up then after a short while a folder with a exclamation mark appears then a few seconds after that the do not disconnect sign appears and it flashes for about 10 seconds and then shuts off and then I am back at the Ipod logo. Can anybody suggest what is wrong with it? Or do I need to go to an Apple store and ask them.
adman31 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 29, 2007, 05:20 PM   #2
RumMunkey
macrumors 6502a
 
Join Date: Nov 2006
Location: Canada
Quote:
Originally Posted by adman31 View Post
This is my problem: I load up iTunes and it runs. Then I attach my Ipod U2 Edition to the computer using the usb cable and then the apple symbol loads up then after a short while a folder with a exclamation mark appears then a few seconds after that the do not disconnect sign appears and it flashes for about 10 seconds and then shuts off and then I am back at the Ipod logo. Can anybody suggest what is wrong with it? Or do I need to go to an Apple store and ask them.
I'd get to an Apple store, although if you have the U2 edition you're probably out of warranty, aren't you? I'm not sure how much help you can get.

That folder / exclamation point icon isn't usually good news.
RumMunkey is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 29, 2007, 05:27 PM   #3
peeaanuut
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Southern California
Send a message via AIM to peeaanuut
hvae you tried the restore feature?
peeaanuut is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 29, 2007, 07:42 PM   #4
adman31
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2007
The thing is I cannot load up my Ipod. It just shows the apple symbol and after about 20 seconds goes to the folder with the exclamation mark and then shuts off. And Yes RumMunkey I am out of a warranty but I don't care, I will pay any amount just to get it working again. Thanks for your help guys.
adman31 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 29, 2007, 11:31 PM   #5
peeaanuut
Banned
 
Join Date: Sep 2007
Location: Southern California
Send a message via AIM to peeaanuut
adman: I didnt understand that part in you first post. I see it now. Bummer about the pod. Could it maybe be fixed with a harddrive replacement? While I am not recommending them because I have never used them, there are places like ipodfixit.com or other repair services that offer a wide array of repairs. Most of them have a low cost diagnostic fee. However, I would say that this should be a last resort after all other options have been exhausted.
peeaanuut is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPod shuffle 3rd Generation blinking orange light MacAndrew92 iPod 6 Mar 16, 2013 12:16 AM
iOS 5 Beta 2 jailbreak to ipod touch has problem Nicolas4ever iPod touch 2 Jul 6, 2011 07:40 AM
iPod Touch 4 Issues jamied95 iPod 0 May 3, 2011 01:23 PM
A really bad problem to me on 4.2.1 zjzjn1 iPod touch 2 Nov 22, 2010 02:20 PM
iPod (5G) Not Syncing Handbrake Files sarahfelldown iPod 0 Nov 9, 2010 12:32 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC