Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 11, 2007, 06:30 PM   #1
tooshaggy
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2007
Location: SoCal
APERTURE CRASHES.. and crashes and crashes.........

OMG.
I hate Aperture. There appears to be NO way to get at your photos without opening aperture, and if Aperture will not start--becomes unresponsive and crashes-- there is no way to get your photos?????? OR IS THERE?
Everything is up to date... and running leopard on the computer in my sig.
How can I fix the crashing problem?????

Please help!

Thanks.

******SOLVED!!!!********
I used time machine and restored the library from a few days ago. AND BINGO!!!!!!
__________________
Early 2013 15" retina MBP with 16Gb ram, 750 gig SSD, 4TB Seagate USB 3 external drive, iPhone 6 64gb, iPad Air 2 64 Gb, 160 gig iPod

Last edited by tooshaggy; Nov 11, 2007 at 11:10 PM. Reason: solved problem!!
tooshaggy is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2007, 06:32 PM   #2
squeeks
macrumors 68040
 
squeeks's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Florida
Send a message via AIM to squeeks
im guessing you have all of the updates installed?
__________________
Member of the Pirate Fleet Distributed Computing
Member of Soldiers of Valour BF3 Clan
squeeks is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2007, 06:34 PM   #3
tooshaggy
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2007
Location: SoCal
All up to date, running Leopard.. sorry I should have put that in my post!

Software update says everything is up to date.
__________________
Early 2013 15" retina MBP with 16Gb ram, 750 gig SSD, 4TB Seagate USB 3 external drive, iPhone 6 64gb, iPad Air 2 64 Gb, 160 gig iPod
tooshaggy is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2007, 06:45 PM   #4
Westside guy
macrumors 601
 
Westside guy's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: The soggy part of the Pacific NW
Aperture's not crashing for me under Leopard, but I did run into an odd issue. My registration information wasn't preserved during the "archive and install" upgrade to Leopard; and when I try to run Aperture under my usual non-admin account, it tells me it can't write the registration data to disk since "the user doesn't have enough privileges" - so I have to re-enter my name and serial number every time I want to run the program.

This definitely wasn't a problem in Tiger.

I imagine this can be solved by running Aperture from an admin account; but I filed a bug report with Apple and want to wait a few days to see if they need any more information and/or release a fix first.
__________________
Your post count is insufficient to view signature
Westside guy is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: Excessive Springboard Crashes, Screen Dims and Crashes Batman89 Jailbreaks and iOS Hacks 1 Jan 13, 2014 07:10 PM
10.8.2: Safari Crashes, Mail Crasches, Finder Crashes, Mac Restarts! ndmx52 OS X 10.8 Mountain Lion 6 Aug 18, 2013 11:32 PM
Aperture 3.4 crashes and will not load since update BigSaintDogs Mac Applications and Mac App Store 1 Sep 24, 2012 06:05 PM
More crashes lately? number84 iPad 7 Aug 4, 2012 09:20 AM
APERTURE 3.3 - Bugs, Crashes, Freezes, Force quite, and rebuilds... jadot Digital Photography 15 Jun 27, 2012 12:03 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2015, MacRumors.com, LLC