Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 23, 2003, 05:01 PM   #1
5300cs
macrumors 68000
 
Join Date: Nov 2002
Location: japan
Unhappy TAM problems

My TAM will not turn on

I turned over the sub-woofer base unit thing, and the little light on the bottom is not on (which I'm sure was in the past.) I tried using a different cable, but no help. I haven't banged it around or anything.

Does anyone have any suggestions?
__________________
5300cs is offline   0
Old Sep 23, 2003, 06:39 PM   #2
applemacdude
Banned
 
Join Date: Mar 2001
Location: Over The Rainbow
Send a message via ICQ to applemacdude Send a message via AIM to applemacdude Send a message via MSN to applemacdude Send a message via Yahoo to applemacdude Send a message via Skype™ to applemacdude
Have you tried opening it and resseting the CUDA button?
applemacdude is offline   0
Old Sep 24, 2003, 07:11 AM   #3
5300cs
Thread Starter
macrumors 68000
 
Join Date: Nov 2002
Location: japan
I pushed what looked like the PMU reset switch and it's up and running again! THANKS!!
__________________
5300cs is offline   0
Old Sep 24, 2003, 07:25 AM   #4
mkaake
macrumors 65816
 
Join Date: Apr 2003
Location: mi
dude, how much did you pay for that thing?

just curious...

matt
__________________
oh, and no, i don't j-walk
mkaake is offline   0
Old Sep 24, 2003, 08:01 AM   #5
5300cs
Thread Starter
macrumors 68000
 
Join Date: Nov 2002
Location: japan
Quote:
Originally posted by mkaake
dude, how much did you pay for that thing?

just curious...

matt
around $800 for the entire set. It came with everything except the radio antenna. And it's in great shape, and there's only a few in Japan
__________________
5300cs is offline   0


 
MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Sync problem!? Kman07 iPod touch Hacks 0 Nov 11, 2010 09:56 PM
A Font Problem RobertsonDesign Mac Basics and Help 3 Nov 7, 2010 06:30 PM
Macbook pro 15" i7 problems, need some help. filfortugno MacBook Pro 1 Nov 7, 2010 05:44 PM
Major AppleTV (2010) problems all of a sudden. iMJustAGuy Apple TV and Home Theater 6 Nov 6, 2010 08:57 AM
2007 Macbook wifi connection problems jwbradle MacBook 2 Nov 3, 2010 01:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:06 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC