Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 16, 2008, 09:07 PM   #1
SilentLoner
macrumors 65816
 
SilentLoner's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Imac G5 is it possible to upgrade ram?

If so who does it in the north of england or north of wales?
SilentLoner is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 16, 2008, 09:15 PM   #2
bluedoggiant
macrumors 68020
 
bluedoggiant's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Send a message via AIM to bluedoggiant
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=302506

if its isight, its totally different if you dont have isight
__________________

Haswell MacBook Pro 15" - 16GB - 2.3GHz - 512GB - dGPU
Mid-2007 iMac 24" - 4GB - 2.8GHz - .5TB
Gold 64GB iPhone 5s
bluedoggiant is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 16, 2008, 09:26 PM   #3
SilentLoner
Thread Starter
macrumors 65816
 
SilentLoner's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by bluedoggiant View Post
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=302506

if its isight, its totally different if you dont have isight
i dont :s
SilentLoner is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 17, 2008, 06:32 PM   #4
CHAOS STEP
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2005
Location: playing tiddlywinks with Kim Jong-un
Replacing the RAM is pretty straightforward, it's a 5-10 minute job, although take it slowly and be very careful about installing the Modules - if they are not going in right, don't force them! Check the orientation and line-up.

Link for Apple Guide;

http://manuals.info.apple.com/en/ima...ch_memory_.pdf
CHAOS STEP is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 17, 2008, 06:57 PM   #5
surferfb
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2007
Location: Alexandria, VA
I did it on my dad's G5 iMac. Wasn't a problem, more complicated than on my Al iMac, but not hard at all.
surferfb is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to upgrade my Mac's ram? Zach808 MacBook 8 Jun 26, 2011 09:01 PM
Is it possible to upgrade to 8GB of ram for my 13 inch MacBook Pro (2010)? ssavanna MacBook Pro 4 May 15, 2011 11:14 PM
Is it Possible to upgrade G5 to Snow Leopard Mac OS 10.6 naira PowerPC Macs 13 May 12, 2011 04:47 AM
Is it possible to upgrade MBW 2.4 ram to ddr3? andilubio MacBook Pro 4 Jun 20, 2009 10:59 PM
4 GB RAM memory upgrade in iMac G5. Is it possible? waltchan PowerPC Macs 2 Mar 11, 2006 12:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:05 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC