Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 23, 2008, 06:24 PM   #1
drahmani
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2008
iPod on iPhone plays, but no sound? Help?

Tunes on iPod on my iPhone play as I can see the time counter ticking away, all controls work, but no sound is coming out. Checked all settings and they are fine. All other sound-related functions on the phone like rings, incoming calls, alerts, etc. work, just iPod sound is silent. Any suggestions?

Thanks.
drahmani is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 23, 2008, 07:21 PM   #2
PatrickC
macrumors member
 
Join Date: Nov 2007
Try plugging in and unplugging the headphones 7 or 8 times.
PatrickC is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 23, 2008, 09:40 PM   #3
jav6454
macrumors G5
 
jav6454's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: 1 Geostationary Tower Plaza
Quote:
Originally Posted by drahmani View Post
Tunes on iPod on my iPhone play as I can see the time counter ticking away, all controls work, but no sound is coming out. Checked all settings and they are fine. All other sound-related functions on the phone like rings, incoming calls, alerts, etc. work, just iPod sound is silent. Any suggestions?

Thanks.
If it is not jailbroken or unlocked, Restore
__________________
Al MacBook 2.4GHz Late '08 | 5 S⃣ | Macross Click Me
jav6454 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Itunes finds the airport express and plays, but no sound? pcidiot Mac Peripherals 6 Dec 12, 2011 11:34 PM
Installed Windows 7 Ultimate with iEmulator V but no sound! HELP! MacintoshMaster Windows, Linux & Others on the Mac 1 Aug 3, 2010 06:48 AM
Video plays but no sound.. DaReaper OS X 2 Jan 17, 2009 01:13 AM
iTunes plays but no sound william1949 Mac Applications and Mac App Store 0 Oct 29, 2007 11:06 PM
downloaded video can play but no sound farqueue Mac Basics and Help 1 Aug 3, 2006 11:10 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC