Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 1, 2008, 02:02 PM   #1
Silverbird0000
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2006
Location: Fort Myers, FL
Send a message via AIM to Silverbird0000
Intel C2D iMac ram into a Powerbook G4????

I have an Intel C2D 20" iMac and just upgraded the RAM by taking out one of the 512mb chips and replacing it with a 2gb chip. My question is: my cousin has a Powerbook G4 running Leopard with only 512mb of RAM. Can I take my extra 512mb chip from the iMac and put it in her Powerbook? I know the iMac RAM is DDR2 ect... but is it backwards compatible, will it work in the Powerbook? Thanks for your replies!
__________________
15" 2.7GHz Core i7 Retina MacBook Pro (Early 2013)
Silver 32GB iPhone 5s, iPad 32GB WiFi (3rd Gen)
27" LED Cinema Display, iPod Collection, ATV3
Silverbird0000 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 1, 2008, 02:04 PM   #2
Eraserhead
macrumors G4
 
Eraserhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: UK
Not possible.
__________________
If they have to tell you every day they are fair you can bet they arent, if they tell you they are balanced then you should know they are not - Don't Hurt me
Eraserhead is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 2, 2008, 02:21 AM   #3
Silverbird0000
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2006
Location: Fort Myers, FL
Send a message via AIM to Silverbird0000
Quote:
Originally Posted by Eraserhead View Post
Not possible.
So I can not do this at all? The Powerbook wont just dumb the RAM down to it's speeds?
__________________
15" 2.7GHz Core i7 Retina MacBook Pro (Early 2013)
Silver 32GB iPhone 5s, iPad 32GB WiFi (3rd Gen)
27" LED Cinema Display, iPod Collection, ATV3
Silverbird0000 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 2, 2008, 04:27 AM   #4
Eraserhead
macrumors G4
 
Eraserhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: UK
No, it just won't work.
__________________
If they have to tell you every day they are fair you can bet they arent, if they tell you they are balanced then you should know they are not - Don't Hurt me
Eraserhead is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 13, 2008, 02:54 PM   #5
Silverbird0000
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2006
Location: Fort Myers, FL
Send a message via AIM to Silverbird0000
Quote:
Originally Posted by Eraserhead View Post
No, it just won't work.
Ok, thanks for the info! I couldn't find anything on this anywhere.
__________________
15" 2.7GHz Core i7 Retina MacBook Pro (Early 2013)
Silver 32GB iPhone 5s, iPad 32GB WiFi (3rd Gen)
27" LED Cinema Display, iPod Collection, ATV3
Silverbird0000 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Price Advice: How much is a 20" iMac C2D 2.4GHz 1GB RAM 250GB HD worth? Jovian9 Buying Tips and Advice 3 Oct 16, 2013 10:36 PM
Installing Lion on a 2006 iMac upgraded to C2D & 2GB RAM Fresh-city iMac 3 Jan 22, 2013 12:52 PM
Intel C2D iMac 24" Suspected Power Supply => Help converting to ATX PSU OoZz iMac 0 Dec 24, 2012 04:59 PM
2009 C2D 27" iMac won't accept RAM upgrade, 3 beeps Buffsteria iMac 7 Jul 4, 2012 02:58 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:08 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC