Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 9, 2008, 08:28 PM   #1
supercooled
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2007
Can't install OS X 10.5...

I tried using the install disk that came with my MP to install Leopard on my Tiger equipped MBP but it would sit there for a few seconds then eject the disc.

Anyway to accomplish this?
__________________
Mac Pro 2.8Ghz | MBP 2.16Ghz | iPhone 8GB
flickr
supercooled is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 08:30 PM   #2
dpaanlka
macrumors 601
 
dpaanlka's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Illinois
Send a message via AIM to dpaanlka
You can buy Leopard, that usually works.
__________________
Long-time Mac user and evangelist, creator of ArraySync and curator of Info-Mac and System 7 Today.
dpaanlka is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 08:32 PM   #3
tdhurst
macrumors 68040
 
tdhurst's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Portland, OR
Send a message via AIM to tdhurst Send a message via Yahoo to tdhurst Send a message via Skype™ to tdhurst
Hmmm...

Quote:
Originally Posted by dpaanlka View Post
You can buy Leopard, that usually works.
You might be on to something here.
__________________
Twitter - tdhurst
I blog here.
2013 13" rMBP i5, 2.4 c2d Mac Mini, iPhone 5, Apple TV 3.
tdhurst is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 08:35 PM   #4
dpaanlka
macrumors 601
 
dpaanlka's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Illinois
Send a message via AIM to dpaanlka
Quote:
Originally Posted by appleretailguy View Post
You might be on to something here.
I am a most meticulous inspector.
__________________
Long-time Mac user and evangelist, creator of ArraySync and curator of Info-Mac and System 7 Today.
dpaanlka is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 10:57 PM   #5
HawaiiMacAddict
macrumors 6502a
 
Join Date: Dec 2006
Location: On one of my Macs of course
Aloha supercooled,

Under the assumption that you're still trying to install Leopard using the install disc that came with your Mac Pro, the answer is simple - you can't. The install disc for your Mac Pro was made specifically to installl on your Mac Pro, so your only choice is to purchase another copy of Leopard to install it on your MacBook Pro.
__________________
27" iMac , 17" MBP, 15" rMBP - OS X 10.8.4
64GB iPhone 5 - iOS 7B2
64GB iPad w/Retina Screen, 64GB iPad (original) iOS 6
HawaiiMacAddict is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 10, 2008, 03:07 AM   #6
Lord Zedd
Banned
 
Join Date: Oct 2007
Location: Denver, Colorado
One simple form of copy protection.
Lord Zedd is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have more than enough space to install an app on my phone, yet it won't install. petrucci666 iOS 6 5 Oct 1, 2013 11:18 AM
Exchange Gmail push preserved with IOS7 install, what about clean install? jqc iOS 7 20 Sep 18, 2013 12:33 PM
How to clean install Windows 7 with Boot Camp without an install disc DESTROYERWORLD3 Windows, Linux & Others on the Mac 3 Apr 18, 2013 12:44 PM
MacBook pro running 10.5.8 won't install Snow Leopard, reboots 25% through install akmusher907 MacBook Pro 0 Feb 17, 2013 11:41 PM
Install iLife on a clean install of Mountain Lion Dano500 Mac Applications and Mac App Store 1 Jul 26, 2012 12:48 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:30 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC