Go Back   MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Daily Tunes Site Discussion and Feedback

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 5, 2003, 11:02 PM   #1
SeaFox
macrumors 68000
 
SeaFox's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Somewhere Else
iTMS copy line submitting.

I notice when you right[control] click a song entry and choose Copy it copies the line from the iTMS catalog with the artist, album, time, price, in a tabbed format.

Given that correctly entering a submission exactly as it appears in the iTMS is so important, I do this and paste it into the song title blank, cutting and pasting the other pieces from the line to their respective blanks (and deleteing the rest).

But it would be nice if there was a blank to simply paste the whole line and the submission engine could just extract the pieces for the line it needs, given the tab delimiting.
SeaFox is offline   0
Old Nov 5, 2003, 11:31 PM   #2
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Re: iTMS copy line submitting.

Quote:
Originally posted by SeaFox
I notice when you right[control] click a song entry and choose Copy it copies the line from the iTMS catalog with the artist, album, time, price, in a tabbed format.

Given that correctly entering a submission exactly as it appears in the iTMS is so important, I do this and paste it into the song title blank, cutting and pasting the other pieces from the line to their respective blanks (and deleteing the rest).

But it would be nice if there was a blank to simply paste the whole line and the submission engine could just extract the pieces for the line it needs, given the tab delimiting.
huh... didn't realize it did this... yeah, should be doable.

arn
arn is offline   0
Old Nov 6, 2003, 08:07 AM   #3
eyelikeart
Moderator emeritus
 
eyelikeart's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Metairie, LA
How is it that your iTunes does this, but mine does not?
eyelikeart is offline   0
Old Nov 6, 2003, 02:10 PM   #4
SeaFox
Thread Starter
macrumors 68000
 
SeaFox's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Somewhere Else
Quote:
Originally posted by eyelikeart
How is it that your iTunes does this, but mine does not?

Don't ask me. I am using the Windows version. I just know when I right-click and choose "Copy" I get the whole line and there are tabs between the artist, album, ect.
SeaFox is offline   0
Old Nov 7, 2003, 03:03 PM   #5
eyelikeart
Moderator emeritus
 
eyelikeart's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Metairie, LA
Ah...weird.

I didn't realize the Windows version had any differences in the way it displayed links & such.
eyelikeart is offline   0
Old Nov 7, 2003, 03:46 PM   #6
SeaFox
Thread Starter
macrumors 68000
 
SeaFox's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Somewhere Else
I didn't know the Mac version didn't do it. My Mac iTunes is 2.0.4, guess this doesn't make the line-copy submission thing so useful now.

But one nice side effect of this is if I want to export a playlist but don't want EVERY info column or the full filepath I can just select the files in the playlist (or library) and Copy the block. The list gets copied as tab-delimited but only with the displayed columns, like the iTMS entries.
SeaFox is offline   0
Old Nov 8, 2003, 08:11 PM   #7
Wardofsky
macrumors 65816
 
Join Date: Aug 2002
Quote:
Originally posted by eyelikeart
How is it that your iTunes does this, but mine does not?
Hmm, when you cntrl click the song (In iTMS) there should be "Copy" and "Copy iTMS Link".

Clicking just "Copy" copies the info.
Wardofsky is offline   0
Old Nov 10, 2003, 05:46 PM   #8
eyelikeart
Moderator emeritus
 
eyelikeart's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Metairie, LA
He was talking about the Windows version of iTunes though, not Mac.
eyelikeart is offline   0
Old Nov 10, 2003, 10:55 PM   #9
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally posted by eyelikeart
He was talking about the Windows version of iTunes though, not Mac.
Works in Mac iTunes 4.1

arn
arn is offline   0
Old Nov 14, 2003, 11:20 AM   #10
weefle
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2003
There's an even better way to do this.

C'mon, make it easy on the user!
weefle is offline   0


 
MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Daily Tunes Site Discussion and Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Submitting update including iOS7 compatibility D.T. iPhone/iPad Programming 8 Sep 11, 2013 12:13 AM
Danger in Submitting Bug Reports campingsk8er iOS 7 3 Jun 19, 2013 11:29 PM
Can I get away with submitting an unfinished app? moonman239 iPhone/iPad Programming 4 Oct 30, 2012 07:34 PM
Submitting an iOS6 app legasafe iOS 6 1 Jul 12, 2012 12:52 PM
Submitting to Store on Behalf Of Client nashyo iPhone/iPad Programming 4 Jun 17, 2012 12:53 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:46 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC