Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 11, 2008, 06:45 PM   #1
iphoneGuy
macrumors member
 
Join Date: Oct 2007
Location: [[NSLocation alloc] initWithCity: Chicago]
Change settngs?

Where can I change the value of

${PRODUCT_NAME}
${EXECUTABLE_NAME}

Which are in my pList?
iphoneGuy is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2008, 09:32 AM   #2
kainjow
Moderator emeritus
 
kainjow's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Get Info on your project's target, then go to the Build tab. PRODUCT_NAME shows up as Product Name under Packaging, and I'm pretty sure by default EXECUTABLE_NAME = PRODUCT_NAME.
kainjow is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2008, 12:15 PM   #3
iphoneGuy
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Oct 2007
Location: [[NSLocation alloc] initWithCity: Chicago]
But where do these variables come from?
iphoneGuy is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2008, 12:22 PM   #4
kainjow
Moderator emeritus
 
kainjow's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
The magic unicorn in the sky.


But seriously, they are just environmental variables Xcode sets. Search developer.apple.com for more info.
kainjow is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should I change? oldhifi Apple, Industry and Internet Discussion 6 Nov 10, 2013 05:25 PM
Please tell me I can change this... ant the ninja iPhone 6 Oct 23, 2013 07:40 PM
The UI change iOSOS iOS 7 3 Jun 5, 2013 01:39 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:38 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC