Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 14, 2008, 03:42 PM   #1
wtwmd
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2008
Location: Hawaii
uninstall airport utility, start over

Hi I botched the installation of my new Timecapsule and I keep reaching dead ends regarding the setting up of networks (it had been working perfectly when I went to bed and now I can't get back into it)

How can I get a fresh start in putting in a new network?
wtwmd is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 15, 2008, 04:00 AM   #2
Cuckoo
macrumors 6502
 
Join Date: May 2003
Location: The Netherlands - Utrecht
Quote:
Originally Posted by wtwmd View Post
Hi I botched the installation of my new Timecapsule and I keep reaching dead ends regarding the setting up of networks (it had been working perfectly when I went to bed and now I can't get back into it)

How can I get a fresh start in putting in a new network?
there is a little white button on the TC.... you can push that till the green light in front starts blinking really fast, then the TC is reset to factory settings

but it's a bit off topic here...
__________________
Man goes to the zoo ... but when he arrives there is only a dog ...
.. it's a shitzu ...
Cuckoo is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 15, 2008, 09:23 AM   #3
JohnMC
macrumors 6502
 
Join Date: May 2006
Location: Duluth, MN
This thread is not off topic as this is the Mac OS X Server, Xserve, and Networking sub-forum.

JohnMC
__________________
myFlickr | Check out the MacRumors Photo Challenge RETURNS!
15" MBP C2D 2.33GHz 3GB
JohnMC is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Airport Express not being found by AirPort Utility on Mac Juliat72 Mac Peripherals 11 Mar 19, 2014 07:48 PM
Update Airport Express with Airport Utility mstruve Mac Peripherals 9 Jan 17, 2014 09:17 AM
Uninstall Badoo Start up Page Darren J H iMac 1 Aug 3, 2013 10:13 AM
Old Airport Utility Works on New Airport Extreme! RayK Mac Peripherals 2 Jul 17, 2013 09:10 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC