Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Buying Tips and Advice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 26, 2008, 06:12 PM   #1
ehduque7
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2008
Can I use the RAM in my Macbook on a PC Laptop?

Hi Everyone,

I'm pretty sure I know the answer to my question but just want some confirmation.

I bought a Macbook a few weeks ago and it came with 2GB of RAM. I want to go to 4GB as I found a great deal on Crucial memory from Fry's Electronics. My question is, can I use the 2GB that my Macbook came with in my fiance's Dell laptop? I'm pretty sure the answer is "Yes."

Thanks for your help!
ehduque7 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2008, 06:16 PM   #2
alphaod
macrumors Core
 
alphaod's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: 上海 (Shanghai)
If your fiancÚ has a computer purchased within the last 3 years, yes.
__________________
Mac Pro | iMac | Mac mini | MacBook Pro | MacBook Air | iPad | iPhone | iPod
alphaod is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2008, 06:35 PM   #3
stainlessliquid
macrumors 68000
 
Join Date: Sep 2006
If the laptop is DDR2 then yes. If you dont know what kind of ram it has then just compare the sticks, if the slot is in the same location as the macbook ram then its DDR2.
stainlessliquid is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2008, 07:34 PM   #4
11800506
macrumors 65816
 
11800506's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Washington D.C. Area
It all depends on what computer your fiance has or to put it more bluntly, what Ram it uses. If you were asking, yes, Ram used in Macs is the same as Ram used in PCs.
__________________
Retina Macbook Pro 15" - 2.7 / iPhone 5
11800506 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2008, 11:24 PM   #5
alphaod
macrumors Core
 
alphaod's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: 上海 (Shanghai)
Better, post what computer you fiancÚ owns and the someone can give you definite yes or no.
__________________
Mac Pro | iMac | Mac mini | MacBook Pro | MacBook Air | iPad | iPhone | iPod
alphaod is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Buying Tips and Advice

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can i use better RAM in my Macbook? Riggaz MacBook 10 Jun 24, 2010 10:15 PM
Can I put more RAM in my Macbook? modelbehaviour MacBook 5 Jun 3, 2009 03:04 PM
Can I use this RAM in my MacBook Pro 2.4Ghz? klex MacBook Pro 11 Aug 9, 2007 01:21 AM
Can I use the ram in the new 15" MBP in my girlfriends MB Core Duo? cstromme MacBook Pro 6 Jun 8, 2007 07:50 PM
Can I use EDO RAM in my 7500? mikepctp General Mac Discussion 4 Nov 21, 2003 09:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:43 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC