Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > iPhone/iPad Programming

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 28, 2008, 08:37 AM   #1
detz
macrumors 65816
 
Join Date: Jun 2007
Core Animation.

I can't seem to get it to work correctly, I've added the Framework but when I import " <QuartzCore/QuartzCore.h>" I get the message
ApplicatioServices.h - no such file or directory. I've tried including that framework but it still does not work.
detz is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 9, 2009, 07:02 AM   #2
Spike099
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2007
Location: Canada
Try importing

#import <QuartzCore/CoreAnimation.h>

What were you trying to do with CA?
__________________
MacBook 4GBRam 320GBHDD
iMac 20" 4GBRam 1TBHDD
iPhone 16GB
Cocoa Developer
Spike099 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > iPhone/iPad Programming

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Core animation not animating either explicit or implicit animations Chirone Mac Programming 2 May 18, 2009 08:30 PM
Core Animation...Overlooked? supafly1703 Event Archives 2 Jan 9, 2007 01:46 AM
macbook c2d and leopard Core Animation lenso MacBook Pro 2 Jan 3, 2007 04:27 AM
Leopard Core Animation Video!! Slick!! Compile 'em all OS X 44 Aug 16, 2006 03:47 PM
Anyone else getting a weird vibe off of Core Animation? SiliconAddict OS X 1 Aug 12, 2006 03:59 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:46 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC