Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 16, 2009, 09:31 AM   #1
munson
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2008
Location: Boston, MA
Send a message via AIM to munson
Custom Icon for World of Warcraft results in error?

Here's the deal:

Installed WoW a while ago, and played a bunch. Then I installed CandyBar, and changed some icons (including the WoW icon) and then WoW no longer worked. It gave me an error message about changing files or something I can't remember now.

Anyway, has anyone else run into this problem, or know how to avoid it (aside from the obvious 'don't use CandyBar')?
__________________
My Last.fm - Add me!
My CD Reviews blog - Read and comment! (please)
I'm a music guy, what can I say?
munson is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 16, 2009, 10:03 AM   #2
Cromulent
macrumors 603
 
Cromulent's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: The Land of Hope and Glory
Quote:
Originally Posted by munson View Post
Here's the deal:

Installed WoW a while ago, and played a bunch. Then I installed CandyBar, and changed some icons (including the WoW icon) and then WoW no longer worked. It gave me an error message about changing files or something I can't remember now.

Anyway, has anyone else run into this problem, or know how to avoid it (aside from the obvious 'don't use CandyBar')?
World of Warcraft works by checking the MD5 sums of the files with the server information I believe. If they are different it causes problems. My suggestion would be to go back to the original icon.
__________________
Neural Advance - Mac OS X, UNIX and Windows Development
Last.fm Profile | Extreme Metal Reviews
MP 4x 2.66Ghz Xeons / 6GB RAM / 640GB + 500GB + 750GB + 1TB HDDs / ATI Radeon 4870 / iPad 3
Cromulent is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 16, 2009, 02:34 PM   #3
munson
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2008
Location: Boston, MA
Send a message via AIM to munson
Quote:
Originally Posted by Cromulent View Post
World of Warcraft works by checking the MD5 sums of the files with the server information I believe. If they are different it causes problems. My suggestion would be to go back to the original icon.
Cool, thanks. It's still a big pain in the neck, haha. Even after I went back to the original, it did not work, so I had to reinstall WoW.
__________________
My Last.fm - Add me!
My CD Reviews blog - Read and comment! (please)
I'm a music guy, what can I say?
munson is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS-neutral: World of Warcraft Tech686239 Mac and PC Games 16 Feb 22, 2014 11:21 AM
rMBP 15" and World of Warcraft Zodiac.mj MacBook Pro 18 Nov 7, 2013 01:21 PM
OS X: World of Warcraft Concerns. BuCkDoG Mac and PC Games 29 Jul 6, 2013 08:14 PM
World of Warcraft 5.0.4 Caviar Mac and PC Games 29 Sep 14, 2012 11:46 AM
World of warcraft on a 2012 MBA Resseh MacBook Air 0 Jun 21, 2012 05:20 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:31 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC