Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 16, 2009, 10:44 PM   #1
steffi
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2003
Chloe using two cinema displays and one powerbook

So it seems that Chloe on 24 has one Macbook Pro and two 23inch cinema displays. Didn't see any break out box yet.
steffi is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 16, 2009, 10:46 PM   #2
Eidorian
macrumors Penryn
 
Eidorian's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cuidad de México
Send a message via AIM to Eidorian
In during the magic of television.
__________________
Core i5 750 / 16 GB RAM / 500 GB SSD / HD 7950 / Windows 8.1
77 Month Old MacBook
Eidorian is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 16, 2009, 10:47 PM   #3
r.j.s
Moderator emeritus
 
r.j.s's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Fort Knox
Quote:
Originally Posted by Eidorian View Post
In during the magic of television.
That's right, smoke and mirrors.
r.j.s is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 17, 2009, 12:15 AM   #4
andrew upstairs
macrumors 6502
 
Join Date: Feb 2009
Location: Downtown Los Angeles
Anytime you see a monitor on television, the display is a direct video feed, being controlled off-camera.
andrew upstairs is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 Dual-Link DVI Sources on one 30" Cinema Display..? Mythlin Mac Peripherals 3 Feb 21, 2012 10:23 AM
Mac Pro and 27" Cinema Display? -BigMac- Mac Pro 5 Apr 28, 2011 04:53 AM
Mac Pro 1,1 (from 2007) and Cinema Display 27" Anders A Mac Pro 9 Feb 18, 2011 04:21 AM
Using a 27" Cinema Display with Macbook Pro 15" ItsMattLive Mac Peripherals 7 Nov 16, 2010 08:24 PM
Unable to Network 12 IMACS using two Linksys Switches and one Linksys Router. smthomas23 Mac OS X Server, Xserve, and Networking 6 Dec 5, 2008 11:31 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:03 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC