Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 1, 2009, 12:00 AM   #1
iSaygoodbye
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: a boat
Send a message via AIM to iSaygoodbye
powermac g4 help

i unplugged everything from it to go show my brother in- law the inside. sooo i come back,plug everything in,turn it on the moniter gets pwoer im like,alright its coming on. i dont get a litlle mac "chime" but the power light for the powermac and the moniter are on. but the mouses' light isn't on
iSaygoodbye is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 1, 2009, 12:47 AM   #2
iSaygoodbye
Thread Starter
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: a boat
Send a message via AIM to iSaygoodbye
fixed!
iSaygoodbye is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 1, 2009, 12:52 PM   #3
OrangeSVTguy
macrumors 601
 
OrangeSVTguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Northeastern Ohio
It's always nice to share with others how you "fixed" it. Helps them out when they do a search if they have the same problem .

I suppose something came loose since you transported it? So you just reseated the memory or something?
__________________
Browsing the forums from my Powerbook G4
OrangeSVTguy is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Got a powermac g4 what did I get? nizmoz PowerPC Macs 28 Jul 17, 2014 12:40 AM
When will the G6 PowerMac be out? rabidz7 Wasteland 47 Jul 17, 2013 08:58 PM
Powermac G5 ForceGhost Buying Tips and Advice 1 Dec 17, 2012 05:32 PM
New PowerMac G5 Lynxd PowerPC Macs 19 Oct 28, 2012 03:07 AM
Need help with my PowerMac G5 Orange Furball PowerPC Macs 5 Jun 13, 2012 01:55 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:55 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC