Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 18, 2009, 02:36 PM   #1
scouser75
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2008
"Unable to Connect To Cellular Network"

Hi guys,

I have an officially unlocked iPhone 3G which I'm using in the UK with T-Mobile.

Since upgrading to 3.0 I randomly get this message coming up on Safari "unable to connect to cellular network" and I can't access any internet sites. Nor can any apps that rely on internet connection be updated - weather, mail etc!

I entered all the relevant details into Cellular Data Network and still no luck.

Any help please?
scouser75 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 18, 2009, 05:17 PM   #2
scouser75
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2008
Any one? Please
scouser75 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2009, 03:49 AM   #3
StuB
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2007
Have you checked your Cellular Data Network setting? They can be found here:

Settings>General>Network>Cellular Data Network

When I upgraded my unlocked 2G iphone last night these were reset to the O2 settings.
StuB is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2009, 04:21 AM   #4
Moi un Mouton
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2008
Location: Bracknell UK
You said you randomly get the message. Do you mean it works some of the time and then stops?

If so, maybe restoring the software will help.
Moi un Mouton is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2009, 05:18 PM   #5
scouser75
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2008
Thanks Guys for the replies.

Well oddly this problem seems to have resolved itself. I'm no longer getting this message. Although the internet does seem a tad slower now on the 3.0 software!

I might just restore the software as advised.
scouser75 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone > iPhone Tips, Help and Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Unable to connect to Steam network" gohome190 Mac and PC Games 72 Feb 25, 2014 10:24 PM
Why does Mac OS say 3 users are connected to my shares? I'm the only one connected? alexreich Mac OS X Server, Xserve, and Networking 7 Oct 2, 2011 02:16 PM
"Unable to connect to network" cliko iPod touch 18 Dec 21, 2010 01:53 PM
"Unable to Connect to the Network _____" cheekybobcat iPod touch 0 Jan 15, 2008 08:57 PM
Compressor: "Unable to connect to background process." thvudragon Mac Applications and Mac App Store 4 Sep 16, 2005 11:36 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:18 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC