Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Digital Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 13, 2009, 06:30 PM   #1
Screbin
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2009
Lexicon Alpha

Hi, first.. search function sucks..anyway,

Just bought a lexicon alpha and im trying to use it with logic express..course im having trouble. Can anyone show me where to download the right drivers for a mac? much appreciated.
Screbin is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 13, 2009, 07:12 PM   #2
ChrisA
macrumors G4
 
Join Date: Jan 2006
Location: Redondo Beach, California
Quote:
Originally Posted by Screbin View Post
Just bought a lexicon alpha and im trying to use it with logic express..course im having trouble. Can anyone show me where to download the right drivers for a mac? much appreciated.
Does it need drivers? I think it might be class compliant and not need them.

Would help if you described the problem and what you have already tried
ChrisA is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 13, 2009, 07:52 PM   #3
Screbin
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2009
Ok, i can get sound in garageband but not in logic. I have the lexicon devise selected and i am using INPUT 2..but logic isn't getting any sound.
Screbin is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 13, 2009, 10:04 PM   #4
Screbin
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2009
alright it works now..not sure what i did (if anything). anyway thanks for the attempt.
Screbin is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 6, 2010, 06:00 AM   #5
psaulsluvsmusic
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2010
Installation issues

When I try to install Lexicon Alpha it say it can't be installed because there is no software. Help me please!!
psaulsluvsmusic is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 29, 2011, 10:43 AM   #6
jules89
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2011
trouble hearing instrument when logic is plugged in to lexicon interface

Hello, I am using a lexicon alpha pro plugged in to logic pro 9 to record guitar parts. As soon as I plug the lead in to the laptop to record instrument tracks plugged in to the interface, I am unable to hear the desired parts i wish to record whilst playing them, and am unable to hear the parts I have just recorded with the interface plugged in to the laptop. If anybody knows why this might be happening please reply.

Thanks

Jules
jules89 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 29, 2011, 11:15 AM   #7
jules89
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2011
trouble hearing instrument when logic is plugged in to lexicon interface

Hello, I am using a lexicon alpha pro plugged in to logic pro 9 to record guitar parts. As soon as I plug the lead in to the laptop to record instrument tracks plugged in to the interface, I am unable to hear the desired parts i wish to record whilst playing them, and am unable to hear the parts I have just recorded with the interface plugged in to the laptop. If anybody knows why this might be happening please reply.

Thanks

Jules
jules89 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Digital Audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NEEDED: iBlackjack.app Alpha 3 and Alpha 4 one1 Jailbreaks and iOS Hacks 0 Mar 2, 2008 09:29 PM
Problem with MIDI through Lexicon Omega aussiejames Digital Audio 1 Feb 15, 2008 03:02 AM
Need Software Suggestion for Lexicon and Index Val-kyrie Mac Applications and Mac App Store 2 Apr 27, 2007 04:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC