Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 13, 2009, 02:17 PM   #1
nortonnn
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2008
iBook G4 Disk??? MacPro's wont work on it.

Hi, I have an iBook G4 14" 1.33 768mb 60HD with 10.4.11 installed
as it has previous users, i want do to a total clean up on it, but I dont have the original disks, where could I find them? or find a way to do a restore on it?

I have a MacPro(2006-07) which came with Tiger also but I Tried on the macbook thinking it would work, but it doesnt, when it boot up shows like
a black log screen saying that Drives for powerbook 5.6 havent been found something like that, and asks t turn it off.. tried like 3 times, all the same, so I quit.

All I want is reinstall tiger in it, since Leopard probably will slow it down too much, im upgrading to 1.25gb soon also... so if leopard is recommended please let me know also...
Thanks in advance...
nortonnn is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 13, 2009, 02:18 PM   #2
TuffLuffJimmy
macrumors G3
 
TuffLuffJimmy's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Portland, OR
You can get them from Apple. Give Apple support a call.
__________________
"Next PM I get from you about this, and it gets posted as my signature." --*LTD*
TuffLuffJimmy is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 13, 2009, 03:53 PM   #3
NewMacbookPlz
macrumors 68040
 
NewMacbookPlz's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
You can't use the OEM discs from one model on another model. As said above, Apple will replace your OEM installation discs for ~$32 IIRC. You'll just need to provide them with your computer's serial number.
__________________
Collector's Edition 2.0ghz Aluminum MacBook, 8 GB iPhone EDGE, Canon 450D/50mm f1.8
NewMacbookPlz is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 13, 2009, 06:44 PM   #4
nortonnn
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2008
Oh, so they still have'em
I thought they don't resell anymore like ilife 08 and such...
thanks for the informations, I wanted to make sure that different models dont work on another too. THanks
nortonnn is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 13, 2009, 06:55 PM   #5
TuffLuffJimmy
macrumors G3
 
TuffLuffJimmy's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Portland, OR
Quote:
Originally Posted by nortonnn View Post
Oh, so they still have'em
I thought they don't resell anymore like ilife 08 and such...
thanks for the informations, I wanted to make sure that different models dont work on another too. THanks
They don't still have them for resale, but you can get system restore disks from Apple for like $10.
__________________
"Next PM I get from you about this, and it gets posted as my signature." --*LTD*
TuffLuffJimmy is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 14, 2009, 10:11 AM   #6
nortonnn
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2008
Hum, gotcha,
thanks
nortonnn is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radeon 7950 Mac Edition wont display 3 monitors on MacPro 3,1 digitaltrader Mac Pro 5 Mar 24, 2014 06:23 PM
MacPro 6,1 Disk Speed Test jerryrock Mac Pro 0 Jan 9, 2014 09:00 PM
Will this Processor work in my MacPro 1,1 SpencerJ Mac Pro 12 Apr 23, 2013 09:41 PM
Keyboard Brightness F1 and F2 button wont work MacPro jevillarosa Mac Pro 12 Mar 29, 2013 07:34 PM
can i put my Hard disk from 1 Macpro in to another one? aquacam MacBook Pro 2 Nov 2, 2012 08:03 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:56 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC