Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 10, 2009, 08:16 AM   #1
kaarup
macrumors member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Denmark
Send a message via MSN to kaarup
Red face 1080p Imac G5 1.8 1GB RAM

is it possible to get 1080p output from the original G5 IMac?

Want to use it as a media center.
kaarup is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 10, 2009, 09:31 AM   #2
rtrt
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by kaarup View Post
is it possible to get 1080p output from the original G5 IMac?

Want to use it as a media center.
don't think so. iirc my G5 ALS 2.0 struggled with dropped frames on 720p.
rtrt is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 10, 2009, 11:32 AM   #3
Hellhammer
Moderator
 
Hellhammer's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Helsinki, Finland
Send a message via MSN to Hellhammer
Try watching 1080p trailer from Apple's site
__________________
SSD Editor for AnandTech
You can also follow me in Twitter!
Hellhammer is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I installed Mavericks on 1gb RAM iMac. Help please! PaulJH iMac 8 Jan 27, 2014 07:54 AM
iPad: Is 1GB RAM Enough for iPad Air 64 bit: 1GB RAM Poll DFZD iPad 11 Nov 28, 2013 01:06 AM
Price Advice: How much is a 20" iMac C2D 2.4GHz 1GB RAM 250GB HD worth? Jovian9 Buying Tips and Advice 3 Oct 16, 2013 10:36 PM
Any idea why two 1GB RAM sticks show as 1GB total in my PowerMac G5? alexreich PowerPC Macs 4 Jun 23, 2012 12:21 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:45 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC