Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 4, 2009, 12:20 AM   #1
ruhi
macrumors member
 
Join Date: Jun 2009
Launch agents not running in standard user

Hello,

Just two day ago everything was working fine for me.

Suddenly /library/LaunchAgents stop working.

All plist files are there still the application is not running on startup now.

This is occurring for only standard user, its working for admin user.

What can be the problem?

thanks,
ruhi.
ruhi is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing OS updates - standard user? pcgolfer85 OS X 10.8 Mountain Lion 4 Jul 16, 2013 09:32 AM
Administrator can't access standard user settings macmesser Mac OS X 10.7 Lion 2 Jul 12, 2013 02:01 PM
Switch account to standard user in Terminal? GaresTaylan OS X 1 Mar 3, 2013 03:12 PM
Deleting A Password for a Standard User MajorBulk OS X 10.8 Mountain Lion 6 Feb 4, 2013 10:04 AM
Cant delete some desktop files as standard user GaresTaylan OS X 1 Jan 2, 2013 11:35 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:53 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC