Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 30, 2009, 03:00 AM   #1
nedkelly348
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2009
Location: New Zealand
Will this cpu work in this power Mac?

Hi I am new to this forum but am well seasoned with macs.
Im in NZ and I bought a PowerMac G4 Graphite Tower off trademe (which is NZ's ebay) http://www.trademe.co.nz/Browse/List...x?id=254958805.
And I was wondering would this cpu (http://www.trademe.co.nz/Browse/List...x?id=256122752) from a mirror door G4 work in my new Graphite?
nedkelly348 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 30, 2009, 07:31 PM   #2
nedkelly348
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2009
Location: New Zealand
never mind got the mac today and it wont fit
nedkelly348 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > PowerPC Macs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will this RAM work in my 2010 Mac pro 2.8 Quad? curvephotograph Mac Pro 6 Sep 17, 2010 12:36 PM
Will this RAM work in 2009 Quad Mac Pro ? m11rphy Mac Pro 2 Aug 18, 2010 02:21 PM
will this ram work in a 2009 mac pro CSHawkeye81 Mac Pro 15 Sep 26, 2009 06:06 PM
Will This CPU Work in My G4 Quicksilver? MacDann PowerPC Macs 5 Apr 21, 2007 01:31 PM
Will this drive work in my soon-to-be-purchased Mac Pro? AaronICT Buying Tips and Advice 4 Feb 17, 2007 06:34 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:52 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC